Resultaten voor deeltijd opleiding

   
deeltijd opleiding
 
Kies een opleiding Avans Hogeschool.
Je leert overtuigend communiceren met in en externe doelgroepen, in woorden en beelden. De deeltijdopleiding Elektrotechniek leidt je op tot elektrotechnisch ingenieur met een energiebewuste instelling, een maatschappelijke blik en een commerciële houding. 1 10 van 31 opleidingen. Deel deze pagina.
Deeltijd MBO-opleidingen Opleiding.nl.
Dan is een MBO-opleiding in deeltijd voor jou de juiste keuze. Je hebt dan bijvoorbeeld maar 1 dag per 2 weken les. Je kunt kiezen voor lessen overdag, s avonds of op zaterdag. Bovendien worden deeltijd MBO-opleidingen gegeven op locaties door heel Nederland. Ook kun je vaak een deel van de opleidingen via thuisstudie volgen. Je bepaalt dan zelf waar en waneer je leert. En je hoeft het niet alleen te doen, want je krijgt persoonlijke begeleiding. Of je nu verder wilt groeien in de IT, zorg of de bouw, voor elk vakgebied en elk niveau vind je bij ons een opleiding. We geven je een overzicht van erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3, of 4 en kortere deelprogrammas. Hieronder lees je over de voordelen per MBO-niveau. MBO-opleidingen niveau 4. Wil je een middenkaderfunctie of doorgroeien naar specialist? En heb je een diploma op MBO-niveau 2, een diploma VMBO kader, gemengd of theoretische leerweg of een overgangsbewijs HAVO of VWO naar het vierde leerjaar? Kies dan voor MBO niveau 4.
Hbo bacheloropleidingen deeltijd avondopleiding.
Werken en studeren. Online voorlichtingen Fontys Pro. Werkervaring of eerder behaalde diploma's? Kosten en betaling. Wat is een hbo-bachelor opleiding? Een hbo-bachelor is een geaccrediteerde volwaardige hbo-opleiding die opleidt tot bachelorniveau. Het diploma is gelijk aan de hbo-voltijdopleiding en de studie duurt net als de voltijdvariant 4 jaar waarbij je een of twee dagen per week onderwijs volgt, dat kan zijn als avondopleiding of verspreid over verschillende dagdelen. De invulling van het les en praktijkrooster stage verschilt per opleiding. Bekijk alle deeltijd bachelors. Wil je een hbo-bachelor in deeltijd gaan volgen dan ben je in principe toelaatbaar tot de opleiding als je beschikt over één van de volgende diplomas.: havo/vwo, met het juiste profiel of toelaatbare vakkenpakket. mbo, bve-diploma met niveau 4. Vaak is vrijstelling mogelijk op basis van eerder opgedane werkervaring. Als je niet in het bezit bent van zon diploma en je bent 21 jaar of ouder, dan kun je een toelatingsonderzoek doen. Kijk bij de betreffende opleiding onder het kopje Toelatingseisen voor meer informatie en de exacte toelatingseisen. Aanmelden voor een hbo bachelor in deeltijd kan tot 1 september.
NIA ACADEMIE: Interieur en stylingopleiding.
Interieur Ontwerpen Fase 3. Handmatig Dessin Ontwerpen. Online Opleiding Digitaal Dessin Ontwerpen. Kleur: Trends Branding. Online Cursus SketchUp. Start je eigen Onderneming. Online Oriëntatiecursus Interieurstyling. Trendwatching Woontrends in Retail. Boeken en materialen. Lesdata Fase 1 voorjaar 2020. Lesdata Fase 1 najaar 2020. Lesdata Fase 1 voorjaar 2021. Lesdata Fase 2 voorjaar 2020. Lesdata Fase 2 najaar 2020. Lesdata Fase 2 voorjaar 2021. Lesdata Fase 3. Amsterdam dag Fase 1. Amsterdam dag Fase 2. Amsterdam Mosa Design Studio. Zwolle Fase 1. Zwolle Fase 2. Eindhoven Fase 1 2.
Werken en Leren Aeres Hogeschool.
Informatie voor decanen. Deeltijd en cursussen Open or close Deeltijd en cursussen. Brochure studie aanvragen. Studeren aan Aeres Hogeschool. Kosten en financiering. Inschrijven voor een studie. Onderzoek Open or close Onderzoek. Lectoren en onderzoekers. Voor bedrijven en instellingen Open or close Voor bedrijven en instellingen. Stage en afstuderen. Aeres International Student Fund. Over Aeres Hogeschool Open or close Over Aeres Hogeschool. Talent voor groei. Bekijk onze online open dagen! Werken en leren. Verder in je carrière? Wil je doorgroeien in je vak? Zoek je verdieping of verbreding? Of wil je juist het roer omgooien en beginnen aan een geheel nieuwe opleiding?
Verpleegkunde deeltijd.
De student zal voor zijn eigen leerproces gesprekken moeten voeren met andere disciplines en organisaties eventueel een dagje meelopen elders. De student moet aan een werkbegeleider gekoppeld worden workshop voor werkbegeleiders is beschikbaar. De werkbegeleider moet een hbo verpleegkundige zijn.
Deeltijd opleidingen van de IVA IVA Driebergen.
De deeltijd opleidingen van de IVA. Een opleiding bij IVA Driebergen vormt een afgerond geheel. Je behaalde IVA-diploma gaf je direct toegang tot een start in het bedrijfsleven. Je hebt al gemerkt dat een goede opleiding hiervoor de vereiste basis bleek. Opgebouwde kennis gebruik je dagelijks in het bedrijfsleven. Echter, de werkomgeving wordt steeds uitdagender. Steeds sneller moet je als manager/leidinggevende in kunnen spelen op veranderingen. Om bij te blijven in het dynamische werkveld, is continue ontwikkeling een must. Niet voor niets hoor je steeds vaker de term leven lang leren. Je fundament is gelegd op de IVA, nu is het tijd om de volgende bouwstenen op te stapelen. Wij bieden jou een unieke mogelijkheid om de volgende stap te maken in jouw groeitraject. In combinatie met je ongetwijfeld drukke baan, volg je bij ons een modulair programma. Deeltijdonderwijs is een andere manier van leren, maar wel met de kwaliteit die je van IVA Driebergen gewend bent. Kies jouw deeltijdopleiding.: Instroom doorstroom BMC HBO.
Rotterdamse Academie van Bouwkunst Architectuur en Stedenbouw Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Rotterdamse Academie van Bouwkunst Architectuur en Stedenbouw.
Download de brochure. Open Dagen 19 26 november 2020. Masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw. Het gehele jaar door biedt de Academie activiteiten aan om kennis te maken met de masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw. slotbijeenkomst Saskia Moerenhout. besloten bijeenkomst Lees meer 18.12.

Contacteer ons