Meer resultaten voor eventmanagement hbo deeltijd

   
eventmanagement hbo deeltijd
 
Eventmanager deeltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze123 Studiekeuze123.
Eventmanager Hogeschool Utrecht Locatie. HBO Associate degree Economie en Bedrijf. Hogeschool Utrecht Amersfoort. Over de opleiding Open dag: 18 december. De evenementenmarkt groeit al jaren enorm. Dat is niet zo gek, want een event is dé manier om een product of dienst goed onder de aandacht te brengen. Wil jij je in deze richting specialiseren? Bij de Associate degree Ad Eventmanager leer je wat een event kan doen voor de communicatie van een merk of organisatie. Je leert in deze hbo-opleiding de fijne kneepjes van zowel fysiek als online eventmanagement.
Opleiding Leisure Events Management Opleiding.com.
Hoe scoort de opleiding Leisure Events Management als het gaat om werkgelegenheid en groeimogelijkheden? Het salaris na de HBO-opleiding Leisure Events Management is redelijk slecht. Eenmaal aan het werk, kan je redelijk slecht doorgroeien. De werkgelegenheid is op dit moment redelijk slecht. De kans is redelijk kleine dat jouw werk op den duur op de tocht komt te staan door automatisering. Anderen bekenen ook deze HBO opleidingen.
Wie kent een duale avond studie Eventmanagement? Carriretijger Forum.
Geregistreerd: 22 november 2009. Wie kent een duale avond studie Eventmanagement? ik ben 23 jaar en heb een MBO Frontoffice manager niveau 4 diploma. Nu wil ik graag geld verdienen ik wil graag uit huis etc maar ook graag mijn HBO papiertje. Het probleem is nu.ik kan nrgens een studie vinden richting de evenementen-management die duaal is, of wellicht een avondstudie. Weten jullie misschien een school die dit aanbiedt? Ik zit ookal na te denken over het NTI maar ik weet niet of dit iets voor mij is. En is een HBO papiertje van het NTI net zoveel waard als van een hogeschool? Ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Bekijk openbaar profiel. Stuur een privbericht naar Inge87. Zoek alle berichten van Inge87. 9 maart 2011, 1656.: 1: LOI/NHA/NTI/NCOI worden zelden serieus genomen. Ga voor het reguliere HBO. 2: Met Google kun je zelf best hogescholen nagaan. 10 maart 2011, 1138.: Geregistreerd: 10 mei 2006. Aan de reguliere hogescholen wordt deze opleiding niet aangeboden en moet je op zoek naar een alternatief. Ik raad je aan de Keuzegids Hoger Onderwijs HBO deeltijd 2010 eens door te bladeren die van 2011 is nog niet uit.
HBO-bachelor Facility management titel Bachelor of Science LOI.
Inhoud van de opleiding. De bachelor HBO Facility management biedt een breed en praktijkgericht programma en is opgebouwd uit een propedeuse, een hoofdfase en een afstudeerfase. In de propedeuse leg je een stevige basis op het gebied van o.a. facilitaire dienstverlening, middle management, kwaliteitsmanagement en informatiemanagement. In de hoofdfase verdiep en verbreed je je kennis. Je leert o.a. over cultuur en ontwerp van organisaties, services, strategisch management, huisvesting, inkoop en leveranciers en business informatiemanagement. Ook MVO en duurzaamheid komen aan bod. In de loop van de hoofdfase volg je een minor naar keuze: Internationaal management, Supply chain management FM of Eventmanagement FM.
Facility Management hbo-opleiding.
Houd mij op de hoogte. Een spetterend event organiseren, goede deals sluiten met leveranciers, een hip concept bedenken voor een leegstaand pand, een heerlijke lunch regelen of een warm welkom voor bezoekers. Dit zijn allemaal taken van een facility manager, want de facility manager zorgt voor de beleving. Al tijdens je opleiding kun je meewerken aan grote evenementen, zoals de Amstel Gold Race, de Redbull Race of de Valkenburger kerstmarkt. Duur 4 jaar, start in sept. Afstudeertitel Bachelor of Science. Eerstejaars studenten 150. Kom online proefstuderen. Ben jij benieuwd of deze opleiding bij je past? Bekijk de online open dag pagina. Chat met een student. Download de opleidingsbrochure. Maak je profielwerkstuk bij ons. Houd mij op de hoogte. Schrijf je in voor deze opleiding. Opleiding in beeld. Deze opleiding ervaren? Online open dag gemist? Bekijk hier de video's.' Over de opleiding. Over de opleiding. Wat ga je leren? Facility Management is een brede management opleiding met veel mogelijkheden.
Hogescholen Utrecht Studentenstad.
Hogeschool Tio is een bekende Nederlandse Hogeschool die opleidingen aanbiedt op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme en business. Tio is gelegen aan de historische singelgracht. InterCollege Business School Utrecht. InterCollege Business School is een particulier opleidingsinstituut, in 1979 opgericht door Anton Dreesmann, die daarmee het gebrek aan adequaat opgeleide mensen voor een hospitality rol wilde oplossen. Hogeschool Geesteswetenschappen Utrecht. De Hogeschool Geesteswetenschappen te Utrecht HGU is een opleidingsinstituut dat zich richt op het verzorgen van beroepsopleidingen voor de geestelijkegezondheidszorg, religiestudies, filosofie en spiritualite. Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht HKU, onderscheidt zich met hoger onderwijs in de kunsten en de media en is een drijvende kracht in opleidingen en innovatie voor de creatieve industrie. De Marnix Academie is als zelfstandige hogeschool gespecialiseerd in de Lerarenopleiding basisonderwijs. Je kunt naast de reguliere pabo kiezen voor de Academische lerarenopleiding basisonderwijs. Hogeschool Utrecht biedt een volwaardig aanbod: deeltijd en duaal hbo, masters, post-hbo en cursussen. De HU bestrijkt bijna alle maatschappelijke velden.
Eventmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening 29. HBO Makelaardij en Vastgoed 5. HBO Management 38. HBO Management voor Overheid en Non-profit 18. HBO Management, Economie en Recht MER 9. HBO Managementsupport 9. HBO Marketing en Commerciële Economie 57. HBO Onderwijsmanagement 5.
De opleiding Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Bekijk onze hbo-opleidingen. Werken en leren deeltijd. Hulp bij je studiekeuze. Online Open Avond 9 december. Wij doen onderzoek naar. Bekijk de projecten. Maak kennis met onze lectoren. Wie zijn wij. Neem contact met ons op. Werken bij Inholland. Bekijk onze vacatures. Associate degree Facilitair Eventmanagement voltijd. In het kort. Na je opleiding. Je bent een echte aanpakker, erkent het belang van evenementen en je zou graag een rol spelen in het organiseren ervan. Associate degree hbo Facilitair Eventmanagement.

Contacteer ons