Resultaten voor eventmanagement hbo deeltijd

   
eventmanagement hbo deeltijd
 
Eventmanager deeltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze123 Studiekeuze123.
HBO Associate degree Economie en Bedrijf. Hogeschool Utrecht Amersfoort. Over de opleiding Studiepunten: 120 ECTS. De evenementenmarkt groeit al jaren enorm. Dat is niet zo gek, want een event is dé manier om een product of dienst goed onder de aandacht te brengen. Wil jij je in deze richting specialiseren? Bij de Associate degree Ad Eventmanager leer je wat een event kan doen voor de communicatie van een merk of organisatie. Je leert in deze hbo-opleiding de fijne kneepjes van zowel fysiek als online eventmanagement.
Opleiding Leisure Events Management Opleiding.com.
Wat houdt de opleiding Leisure Event Management in? Tijdens de opleiding Leisure Event Management leer je alles over de wereld van de eventmanagement. Zo word je opgeleid tot allround projectmanager die precies weet hoe hij of zij een evenement succesvol laat verlopen.
Wie kent een duale avond studie Eventmanagement? Carriretijger Forum.
Geregistreerd: 22 november 2009. Wie kent een duale avond studie Eventmanagement? ik ben 23 jaar en heb een MBO Frontoffice manager niveau 4 diploma. Nu wil ik graag geld verdienen ik wil graag uit huis etc maar ook graag mijn HBO papiertje. Het probleem is nu.ik kan nrgens een studie vinden richting de evenementen-management die duaal is, of wellicht een avondstudie. Weten jullie misschien een school die dit aanbiedt? Ik zit ookal na te denken over het NTI maar ik weet niet of dit iets voor mij is. En is een HBO papiertje van het NTI net zoveel waard als van een hogeschool? Ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Bekijk openbaar profiel. Stuur een privbericht naar Inge87. Zoek alle berichten van Inge87. 9 maart 2011, 1556.: 1: LOI/NHA/NTI/NCOI worden zelden serieus genomen. Ga voor het reguliere HBO. 2: Met Google kun je zelf best hogescholen nagaan. 10 maart 2011, 1038.: Geregistreerd: 10 mei 2006. Aan de reguliere hogescholen wordt deze opleiding niet aangeboden en moet je op zoek naar een alternatief. Ik raad je aan de Keuzegids Hoger Onderwijs HBO deeltijd 2010 eens door te bladeren die van 2011 is nog niet uit.
HBO-bachelor Facility management titel Bachelor of Science LOI.
De bachelor HBO Facility management biedt een breed en praktijkgericht programma en is opgebouwd uit een propedeuse, een hoofdfase en een afstudeerfase. In de propedeuse leg je een stevige basis op het gebied van o.a. facilitaire dienstverlening, middle management, kwaliteitsmanagement en informatiemanagement. In de hoofdfase verdiep en verbreed je je kennis. Je leert o.a. over cultuur en ontwerp van organisaties, services, strategisch management, huisvesting, inkoop en leveranciers en business informatiemanagement. Ook MVO en duurzaamheid komen aan bod. In de loop van de hoofdfase volg je een minor naar keuze: Internationaal management, Supply chain management FM of Eventmanagement FM.
Facility Management hbo-opleiding.
Een spetterend event organiseren, goede deals sluiten met leveranciers, een hip concept bedenken voor een leegstaand pand, een heerlijke lunch regelen of een warm welkom voor bezoekers. Dit zijn allemaal taken van een facility manager, want de facility manager zorgt voor de beleving. Al tijdens je opleiding kun je meewerken aan grote evenementen, zoals de Amstel Gold Race, de Redbull Race of de Valkenburger kerstmarkt. Duur 4 jaar, start in sept. Afstudeertitel Bachelor of Science. Eerstejaars studenten 150. 1 t/m za. Online nemen we je mee tijdens proeflessen, opleidingspresentaties en meet greets. Deze week ben jij Thuis bij Zuyd. Meer info en aanmelden. Terugkijken vorige open dag. Chat met een student. Download de opleidingsbrochure. Maak je profielwerkstuk bij ons. Schrijf je in voor deze opleiding. Opleiding in beeld. Deze opleiding ervaren? Online open dag gemist? Bekijk hier de video's.' Over de opleiding. Over de opleiding. Wat ga je leren? Facility Management is een brede management opleiding met veel mogelijkheden.
Hogescholen Utrecht Studentenstad.
Voor de start van je Utrechtse studententijd oriënteer je je op de hogescholen, universiteiten, opleidingen, minors en het verenigingsleven van Utrecht. En kun je in Utrecht overstappen van mbo naar hbo? Wat je kunt verwachten van studeren in Utrecht vind je hier. Wonen in Utrecht. Wil of ga jij in Utrecht wonen? Hoe vind je dan een kamer, wat is antikraak, wat is hospiteren en hoe moet je je inschrijven bij de gemeente? Je vindt hier alle antwoorden!
Eventmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Met onze HBO Bachelor Management specialisatie Hotel en Eventmanagement ontwikkel je je tot een professioneel manager in de hotel of evenementensector die slagvaardig kan optreden in tijden van verandering. Je ontwikkelt je managementvaardigheden, waarbij de focus ligt op een leidinggevende functie in een hotel, restaurant of bij een evenement.
De opleiding Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Bekijk onze hbo-opleidingen. Werken en leren deeltijd. Hulp bij je studiekeuze. Online Open Avond 9 juni. Wij doen onderzoek naar. Bekijk de projecten. Maak kennis met onze lectoren. Wie zijn wij. Neem contact met ons op. Werken bij Inholland. Bekijk onze vacatures. Associate degree Facilitair Eventmanagement voltijd. In het kort. Na je opleiding. Er zijn alleen uitdagingen. Jij gaat ze aan, samen met je team, maakt dingen beter en proost met elkaar als het allemaal gelukt is. Associate degree hbo Facilitair Eventmanagement.

Contacteer ons