Resultaten voor hbo opleidingen februari 2017

   
hbo opleidingen februari 2017
 
Hoe zit het hbo precies in elkaar? Studiek.
Hoe weet je wat het arbeidsmarktperspectief is van de hbo opleidingen? Elke opleiding publiceert een studiebijsluiter, de officiële naam is Studie in Cijfers. Hierin staat informatie over hoe deze hbo opleiding het doet in vergelijking tot dezelfde hbo opleiding bij een andere hbo instelling. Informatie wordt gegeven over de studenttevredenheid, het aantal 1e jaars dat start met die opleiding, het aantal contacturen per week, het aantal studenten dat binnen vier jaar hun bachelor diploma halen als ook het aantal afgestudeerden dat binnen 15, jaar een baan heeft op hbo niveau. Wil je meer weten over de studiebijsluiter, lees dan hier verder. Kortom; je kind heeft je nodig in de oriëntatie naar een mogelijke èn passende hbo opleiding! Hoe zit het MBO in elkaar? Skills voor jongeren anno 2016. Geplaatst in Geen categorie, HBO, Studiekeuze, Studiekeuzecheck, Studiekeuzeproces Getagd met HBO, rol ouder, studiekeuze, studiekeuzebegeleiding. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Zoeken naar: Ga. LOB: Loopbaanoriëntatie en begeleiding 9 februari 2019.
Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Hulp bij studiekeuze. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Feiten en cijfers. Overzicht van alle opleidingen van Hogeschool Rotterdam. Hogeschool Rotterdam biedt een groot aantal opleidingen aan in de interessegebieden Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media ICT, Onderwijs lerarenopleidingen en Techniek. Krijg hulp bij het kiezen van je studie Hulp bij studiekeuze. Training of cursus. Gedrag en Maatschappij. Post hbo trainingen en cursussen. Filter wis selectie. Havo of vwo? Zoek wat past bij je profiel Selecteer je profiel. Heb je een diploma op basis van een oud profiel? Dan gelden andere toelatingsvoorwaarden. Bekijk de toelatingsvoorwaarden op de opleidingspagina voor meer informatie. Deel deze pagina Deel op LinkedIn Deel op Twitter Deel op Facebook Email deze pagina Print deze pagina. Volg ons op LinkedIn. Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook. Volg ons op YouTube. Volg ons op Instagram. 2020 Hogeschool Rotterdam. Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.
Collegegeld CHE.
Voor deeltijd en duale opleidingen kan dit bedrag afwijken per onderwijsinstelling. Het bedrag is echter nooit hoger dan het wettelijk collegegeld van de voltijdopleidingen. Het wettelijk collegegeld geldt voor 1 studiejaar dat loopt van 1 september tot en met 31 augustus. Als je in februari start met je opleiding betaal je voor het lopende studiejaar 7/12 van het wettelijk collegegeld.
De Haagse Hogeschool.
Ook ouders zijn van harte welkom op de Open Dag. Er worden presentaties gegeven over studeren aan het hbo en over hoe te helpen bij studiekeuze. Voor meer informatie over de Open Dag en om je aan te melden, ga je naar: www.dehaagsehogeschool.nl/opendag. Als je alles wilt weten over de opleidingen die je leuk vindt: www.dehaagsehogeschool.nl/opleidingen/bachelors.
Starten in februari Hogeschool Saxion.
Studeren bij Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Ik wil mij inschrijven. Kosten en collegegeld. Vragen en contact. Onderzoek Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Onderzoek bij Saxion. Bedrijven en Instellingen Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Stage en Afstuderen. Opleidingen voor professionals. Samenwerken met Saxion. Over Saxion Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Werken bij Saxion. Lestijden en vakanties. Informatie voor leveranciers. Contact en locaties. nl Kies taal. International English saxion.edu. Navigatie sluiten Navigatie sluiten. Waar ben je naar op zoek? Zoeken annuleren Zoeken verzenden. Geen resultaten Suggesties Bekijk resultaten totalResults. Studeren bij Saxion. Ik wil mij inschrijven. Starten in februari.
Opleiding stoppen of wijzigen: Stoppen in uw 1e jaar DUO.
Dan geldt deze regeling ook als u per 1 februari bent begonnen met uw studie. U moet dan uw studiefinanciering stopzetten voor 1 september én u mag tot 1 februari van het volgende studiejaar geen studiefinanciering voor hbo of universiteit krijgen.
HAS Hogeschool.
HAS Hogeschool is hét hbo-opleidingscentrum van Zuid-Nederland voor voltijd hbo-bacheloropleidingen in de sector agro, food en leefomgeving, gesitueerd in Den Bosch en Venlo. KOM IN CONTACT. Heb je een vraag of wil je meer informatie over een van de opleidingen?
Deeltijdopleidingen overzicht HBO en WO.
Welke universiteiten hebben opleidingen in deeltijd? Het deeltijdaanbod van reguliere universiteiten is beperkt. Veel universiteiten bieden nauwelijks nog deeltijdonderwijs aan, of laten de colleges samenvallen met het dagonderwijs. Alleen in enkele specifieke vakgebieden zijn er nog studies van enige omvang, met avondcolleges. Je bent dus al gauw aangewezen op het afstandsonderwijs van de Open Universiteit. Je kunt er terecht voor cultuurwetenschappen, rechten, bedrijfskunde, psychologie, milieukunde en informatica. Voor wie op universitair niveau accountancy wil studeren, is er ook zo'n' aanrader: Nyenrode Business Universiteit. Misschien een beetje prijzig, maar dan heb je ook wat. Aanbod deeltijdstudies op hogescholen en universiteiten. Vooral in het hbo zijn er veel opleidingen die je ook in deeltijd of duaal kunt volgen. Ze handhaven een flink opleidingsaanbod en trekken behoorlijke aantallen studenten met hun onderwijs. Natuurlijk zijn er ook veel particuliere onderwijsinstellingen die opleidingen in deeltijd aanbieden. Op Deeltijd-opleidingen.nl bieden we een overzicht van alle deeltijdstudies, de locaties en toelatingseisen.

Contacteer ons