Resultaten voor start hbo opleidingen 2017

   
start hbo opleidingen 2017
 
Studiekeuze en toelating Hoger onderwijs Rijksoverheid.nl.
Als studenten zich uiterlijk op 1 mei aanmelden voor hun studie hebben ze recht op een studiecheck. Studenten die zich voor het eerst aanmelden hebben tot 1 september de tijd om hun studiekeuze te veranderen. De juiste student op de juiste plek. Minder studie-uitval en minder switchen tussen studies betekent sneller afstuderen. Hogescholen en universiteiten kunnen hieraan bijdragen. Bijvoorbeeld door beter in te spelen op de behoeften van studenten en de arbeidsmarkt. Aanmelden studie uiterlijk op 1 mei. Studenten moeten zich uiterlijk op 1 mei aanmelden bij Studielink voor de studie van hun keuze. Zij hebben dan recht op een studiekeuzecheck voor opleidingen die niet selecteren. Aanmelding tot en met 1 mei betekent ook recht op toelating tot een andere studie toelatingsrecht. Voor een opleiding met een numerus fixus vastgesteld aantal plaatsen is de uiterste aanmelddatum 15 januari. Na de tijdige aanmelding heeft de student recht op een studiekeuzecheck. Als de student na deze check toch een andere opleiding wil kiezen, dan kan dat.
Hbo opleidingen overzicht DE NIEUWSTE 2018 OP EEN RIJ.
Precision Engineering afstudeerrichting Luchtvaarttechnologie. Hbo opleidingen overzicht.: Bouw mee aan de groene stad. Management van de leefomgeving. Per september 2017 start Van Hall Larenstein in Velp met de vierjarige hbo-opleiding Management van de Leefomgeving. Deze opleiding leidt studenten op die met de nodige creativiteit diverse belanghebbenden bij elkaar kunnen brengen om samen de leefomgeving te verbeteren.
HU.nl Hier komt alles samen Hogeschool Utrecht.
Onderzoek Samenwerken Menu. Alle resultaten total label. label label meta. Opleidingen deeltijd en duaal of cursussen. Meeloopdagen en Proefstuderen. Informatie voor ouders. Studeren in Utrecht en Amersfoort. Studeren aan de HU. Studiekeuze deeltijd, duaal en cursussen. Studeren aan de HU.
bacheloropleidingen met een tweede instroommoment.
februari en september. de beste opleidingen. Bachelor naar master. wat kost studeren? collegegeld tweede studie. instromen in februari. studie en handicap. profiel naar studie. hbo bachelors is opgezet vanuit de onderwijsinstellingen en is niet-commerciëel. bronnen: Hodex informatie uit de eerste hand.
Deeltijdopleidingen overzicht HBO en WO.
Welke universiteiten hebben opleidingen in deeltijd? Het deeltijdaanbod van reguliere universiteiten is beperkt. Veel universiteiten bieden nauwelijks nog deeltijdonderwijs aan, of laten de colleges samenvallen met het dagonderwijs. Alleen in enkele specifieke vakgebieden zijn er nog studies van enige omvang, met avondcolleges. Je bent dus al gauw aangewezen op het afstandsonderwijs van de Open Universiteit. Je kunt er terecht voor cultuurwetenschappen, rechten, bedrijfskunde, psychologie, milieukunde en informatica. Voor wie op universitair niveau accountancy wil studeren, is er ook zo'n' aanrader: Nyenrode Business Universiteit. Misschien een beetje prijzig, maar dan heb je ook wat. Aanbod deeltijdstudies op hogescholen en universiteiten. Vooral in het hbo zijn er veel opleidingen die je ook in deeltijd of duaal kunt volgen. Ze handhaven een flink opleidingsaanbod en trekken behoorlijke aantallen studenten met hun onderwijs. Natuurlijk zijn er ook veel particuliere onderwijsinstellingen die opleidingen in deeltijd aanbieden. Op Deeltijd-opleidingen.nl bieden we een overzicht van alle deeltijdstudies, de locaties en toelatingseisen.
Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Over de hogeschool. Feiten en cijfers. Overzicht van alle opleidingen van Hogeschool Rotterdam. Hogeschool Rotterdam biedt een groot aantal opleidingen aan in de interessegebieden Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media ICT, Onderwijs lerarenopleidingen en Techniek. Krijg hulp bij het kiezen van je studie Hulp bij studiekeuze. Training of cursus. Gedrag en Maatschappij. Post hbo trainingen en cursussen. Filter wis selectie. Havo of vwo? Zoek wat past bij je profiel Selecteer je profiel. Heb je een diploma op basis van een oud profiel? Dan gelden andere toelatingsvoorwaarden. Bekijk de toelatingsvoorwaarden op de opleidingspagina voor meer informatie. Deel deze pagina Deel op LinkedIn Deel op Twitter Deel op Facebook Email deze pagina Print deze pagina. Volg ons op LinkedIn. Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook. Volg ons op YouTube. Volg ons op Instagram. 2020 Hogeschool Rotterdam. Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.
De beste opleidingen Keuzegids Hbo 2017.
Hieronder staan alle opleidingen met een score van of. Dit betekent dat ze tot de beste opleidingen van het land behoren en daarom een speciaal kwaliteitszegel toegekend hebben gekregen. Meer informatie over het kwaliteitszegel. Opleidingen Hogescholen Gids Zoeken. Keuzegids Hbo 2017 www.keuzegids.org.
Startinformatie bacheloropleidingen zomer 2020 De Haagse Hogeschool.
Start je in september aan De Haagse Hogeschool? Voor de zomervakantie wordt hier handige en belangrijke informatie van je opleiding toegevoegd over onderwerpen als je lesrooster, je boekenlijst, wanneer je precies van start gaat en wat je daarvoor nodig hebt. Start je bij één van onze Engelstalige opleidingen, vind je hier de startinformatie.

Contacteer ons