Zoeken naar hbo communicatie

   
hbo communicatie
 
Communicatie voltijd De Haagse Hogeschool.
Tijdens de opleiding. Na de opleiding. Bachelor of Arts. Lees meer over. Voor de opleiding. Meld je aan voor deze opleiding Open Dag 11 mei 2021 GEACCREDITEERDE OPLEIDING. Contact Disclaimer Cookies Sitemap. 2020 De Haagse Hogeschool Alle rechten voorbehouden. Member of UNESCO Associated Schools United Nations Educational, Scientic and Cultural Organization. 11 mei / Open Dag. Hulp bij studiekeuze. Ontdek jouw interessegebied. Alles over aanmelden en inschrijven.
Opleiding Communicatie HBO 12 scholen Opleiding.com.
Hoe scoort de opleiding Communicatie als het gaat om werkgelegenheid en groeimogelijkheden? De kans is redelijk kleine dat jouw werk op den duur op de tocht komt te staan door automatisering. Weten welke HBO opleiding bij jou past? Maak gratis studiekeuzetest. Anderen bekenen ook deze HBO opleidingen.
Voltijd bachelor opleiding Communicatie Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Post hbo trainingen en cursussen. Gedrag en maatschappij. Media en ICT. Begeleiding en Voorzieningen. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Feiten en cijfers. Duur en startmoment. 4 jaar, september. Voltijd Bachelor, ook beschikbaar in deeltijd. Heb je een scherp oog en oor voor de verhalen van mensen en merken? Ben je creatief met tekst en beeld en gefascineerd door de wereld van media? Dan is de opleiding Communicatie iets voor jou!
Communicatiekunde Rijksuniversiteit Groningen.
Specifieke eisen Extra informatie. Bachelor Communicatie en Informatiewetenschappen of Communicatiewetenschappen, Bachelor Informatiekunde inclusief minor Communicatie en informatiewetenschappen van de RUG, Bachelor Nederlandse taal en cultuur van de RUG inclusief minor Communicatie en informatiewetenschappen. Studenten met een WO-Bachelordiploma van een andere letterenopleiding of Taalwetenschap kunnen na overleg en na toestemming van de Toelatingscommissie toegelaten worden, alsook HBO studenten met een bachelor Communicatie of aanverwacht gebied.
Overzicht opleidingen Logeion.
Op deze pagina vind je een overzicht van.: Universitaire communicatieopleidingen bachelor. Bijgewerkt: 14 juli 2016. De reguliere opleiding bachelor communicatie doorgaans vier jaar wordt bij de volgende hogescholen gegeven. Klik voor een beschrijving op de voltijdvariant. Christelijke Hogeschool Ede. Christelijke Hogeschool Windesheim. De Haagse Hogeschool. Hogeschool van Amsterdam. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. HZ University of applied sciences Hogeschool Zeeland. Wordt niet meer aangeboden. Buiten de reguliere hogescholen kun je ook een door de overheid erkende bachelor communicatie volgen aan NTI Hogeschool en Hogeschool NCOI. Bij Schoevers wordt de overheidserkende bacheloropleiding commercieel communicatiemanagement gegeven. De bacheloropleiding Communicatiesystemen kun je volgen aan de Hanzehogeschool Groningen, Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Hogeschool INHolland. Er zijn ook Associate degree-programma's' op het gebied van communicatie. Deze programma's' duren twee jaar en maken deel uit van een hbo-bacheloropleiding. Een Associate degree Ad is een wettelijk diploma. De Ad opleiding crossmediale communicatie kun je volgen aan de Hogeschool INHolland en Hogeschool van Rotterdam.
Opleiding Marketing, journalistiek en communicatie mbo niveau 4 BOL.
Ben je thuis op internet, geïnteresseerd in de media en altijd op zoek naar de nieuwste informatie? Zie je jezelf als journalist of persvoorlichter? Lijkt het je wat om als pr-functionaris of communicatieadviseur te werken? Dan is jouw studiekeuze simpel: Marketing, Journalistiek en communicatie! Is deze opleiding echt iets voor jou? 5 redenen om voor MBO Utrecht te kiezen. Goede voorbereiding op het hbo. Doordat we enkele vakken en methoden op hbo-niveau geven en keuzedelen gericht op het hbo aanbieden, kun je bij ons ervaren of het hbo echt bij je past.
HBO Stage online marketing communicatie bij muzieknieuwsplatform ArtiestenNieuws.nl.
Top 10 Lijstjes. HBO Stage online marketing communicatie bij muzieknieuwsplatform ArtiestenNieuws.nl. Muzieknieuwsplatform Artiestennieuws.nl is op zoek naar een HBO student marketing en/of communicatie. Ben jij een echte muziekfreak en op zoek naar een marketing stage in Utrecht met veel vrijheid?
Communicatie, Marketing en HR Vacatures Doxa.
En op MarCom gebied maakt de push communicatie die decennialang prima diensten bewees, plaats voor een open, interactieve dialoog met alle maatschappelijke stakeholders. Kan én wil jij aansprekende organisaties vanuit jouw specifieke HR of Marketing en Communicatie-expertise helpen om die transities tot een succes te maken?

Contacteer ons