Meer resultaten voor hbo bedrijfskunde

   
hbo bedrijfskunde
 
Hbo Bedrijfskunde en agribusiness HAS Hogeschool.
Het creëren van toegevoegde waarde voor klanten is voor beide studenten de rode draad; hun passie. Met de doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Top klas of de Universiteit van Wageningen bevestigen ze de uitdagingen die er zijn voor Bedrijfskunde en agribusiness studenten.
Bedrijfskunde Breda Avans Hogeschool.
Bekijk de video met de reacties van eerstejaarsstudenten op de opdracht van de Efteling. In dit digitaal magazine staan video's' van studenten van de opleidingen Accountancy, Bedrijfskunde, Finance Control en Human Resource Management in Breda. Bekijk de verschillen met andere opleidingen in het interessegebied Economie en Bedrijf pdf.
Bedrijfskunde Breda Voltijd bachelor opleiding Avans Hogeschool.
Bekijk onderstaande animatie over de opleiding Bedrijfskunde. Kenmerkend voor deze opleiding. De eerste 10 weken van je opleiding werk je aan een opdracht van de Efteling. Je doet dit samen met studenten van Accountancy, Finance Control en Human Resource Management.
Bedrijfskunde voltijd Eindhoven Fontys. sk123-logo-full.
Hulp bij je studiekeuze. Van mbo naar hbo. Info voor ouders. Info voor decanen. Studeren en begeleiding. Studeren en topsport. Studeren in het buitenland. Jouw start bij Fontys. Switchen van opleiding. Verschil associate degree, bachelor, master. Werk en studie Werk en studie. Platform voor professionals. Ontdek de mogelijkheden. Cursussen, trainingen, post-hbo. Werken en studeren. Al werkervaring of diploma? Kosten en regelingen. Blijf op de hoogte. Opleidingen, cursussen en trainingen. Stages en afstudeeropdrachten. TEC for Society. High tech systems and materials. Wat is een lectoraat? Domein Mens en maatschappij. Gezondheidszorg en Technologie egt. High Tech Systems and Materials HTSM. Over Fontys Over Fontys. Wie zijn wij. TEC for society. Nieuws en pers. Werken bij Fontys. Waarom bij Fontys? Ben jij onze nieuwe docent? Ontmoet onze collegas! Fontys en de SDGs. Expertisecentrum circulaire economie. Contact en locaties. Zoek op trefwoord. Over de opleiding. Na je opleiding. Alternatief voor een open dag? Online open dag Bedrijfskunde.
HBO Bedrijfskunde.
Bedrijfskunde MER, Business Management en Toegepaste bedrijfskunde gaan samen. Sommige hogescholen hebben Bedrijfskunde MER, Business Management en Toegepaste bedrijfskunde samengevoegd tot de opleiding Bedrijfskunde. Niet alle hogescholen hebben dit gedaan en je komt de oude namen dus ook nog tegen. Wat kun je worden met hbo Bedrijfskunde?
Post-HBO Bedrijfskunde Stel zelf samen! ICM opleidingen trainingen.
Ben je manager, adviseur of professional en wil je een gedegen ondergrond voor de volgende fase in je carrière? Met de post-HBO opleiding Bedrijfskunde leer je de organisatie te verbinden met de snel veranderende wereld. Je verdiept je in trends en leert hoe je hierop zorgvuldig inspeelt waardoor je organisatie wendbaar, flexibel en toekomstbestendig wordt.
Bedrijfskunde studeren? Kom naar de HvA. Hogeschool van Amsterdam. Creating Tomorrow.
Over de HvA. Tijdens de vierjarige opleiding Bedrijfskunde leer je vanuit een brede visie naar organisaties te kijken. Je richt je op verbetering en vernieuwing van bedrijfsprocessen en ontwikkelt je tot een breed inzetbare generalist. Accepteer de marketingcookies om deze video te zien. Wat houdt de studie Bedrijfskunde precies in?
HBO Programma Bedrijfskunde en Recht NTI.
Ben jij geïnteresseerd in recht en bedrijfskunde? Twijfel je tussen recht of bedrijfskunde studeren? Tijdens het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht maak jij kennis met beide vakgebieden. Je volgt je 3 modules uit de volledige bacheloropleidingen HBO Rechten en HBO Bedrijfskunde.

Contacteer ons