Resultaten voor opleiding criminologie hbo deeltijd

   
opleiding criminologie hbo deeltijd
 
Criminologie deeltijd Vrije Universiteit Amsterdam Studiekeuze123 Studiekeuze123.
In de masteropleiding Criminologie van de VU leer je criminologische kennis te gebruiken voor de preventie en bestrijding van criminaliteit. De opleiding is bij uitstek dadergericht. Je kunt je richten op de opsporing van criminelen Opsporingscriminologie of de beëindiging van criminele carrières Interventiecriminologie.
Criminologie vacatures september 2020 Indeed.nl.
Flexibility Banking 13. Recruiter/Werving en Selectie 53. Plaats je cv In enkele seconden. vacatures voor Criminologie. Sorteer op: relevantie datum. Pagina 1 van 94 vacatures. Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed. Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed. Junior CDD Analist nieuw. Vroeger al raakte jij maar zelden iets kwijt. En was dat wel het geval, dan had je het zó weer gevonden. Sterker nog, jij ziet jouw zoektochten als een heus. 5 dagen geleden Vacature opslaan. Informatiecoördinator/ analist ondermijning nieuw. Gemeente Hilversum 36., 2.943 4.494 per maand. Minimaal een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur criminologie/integraal veiligheidskunde, rechten of bestuurskunde.
Criminologie BSc Universiteit Leiden.
Start goed met een opleiding Criminologie, in Leiden! Waarom koos studente Sairoong Huisman voor Criminologie? In" het eerste jaar leer je veel theorieën die in de criminologie gebruikt worden. Deze theorieën kun je dan later in de studie gaan toepassen."
Bachelor Criminologie Erasmus University Rotterdam.
Wissel naar taal. EN English not available. NL Nederlands huidige taal. Ik wil me aanmelden voor de opleiding. Ik wil me aanmelden voor de Open Dag. Wil jij alles weten over crimineel gedrag, de gevolgen ervan en maatschappelijke reacties erop? Dan is de studie Criminologie iets voor jou!
Nederlands recht Rijksuniversiteit Groningen.
In de master Strafrecht worden belangrijke onderwerpen uit de bachelor verder uitgediept en komen tevens nieuwe strafrechtelijke onderwerpen aan bod die de specialisatie en wetenschappelijke vorming verbreden. Je verdiept je nog verder in complexe themas zoals legaliteit en het opsporingsonderzoek, maar je maakt ook kennis met criminologie en preventiebeleid.
deeltijd bachelor Criminologie Universiteit Leiden.
Of met jongeren die simpelweg rondhangen in een winkelcentrum? Als je Criminologie studeert, onderzoek je de betekenis, oorzaken en gevolgen van criminaliteit. Daarbij ontwikkel je een scherp oog voor de rol van slachtoffers en daders. Zo ontdek je welke impact criminaliteit heeft op onze samenleving. Je duikt volop in actuele discussies, bijvoorbeeld over internetcriminaliteit of DNA-databanken. Stap voor stap leer je nadenken over maatregelen om criminaliteit te verminderen. Na de opleiding heb je alle kansen om aan de slag te gaan. Sterker nog, de samenleving schreeuwt om specialisten als jij. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als onderzoeker over de effectieve bestraffing van criminaliteit of als beleidsmedewerker bij gemeenten of in het gevangeniswezen. Maar denk ook aan preventie bij het bedrijfsleven of de beveiligingsbranche. Deze opleiding heeft meerdere vormen.: deeltijd te Leiden.
deeltijd bachelor Criminologie Universiteit Leiden.
Of met jongeren die simpelweg rondhangen in een winkelcentrum? Als je Criminologie studeert, onderzoek je de betekenis, oorzaken en gevolgen van criminaliteit. Daarbij ontwikkel je een scherp oog voor de rol van slachtoffers en daders. Zo ontdek je welke impact criminaliteit heeft op onze samenleving. Je duikt volop in actuele discussies, bijvoorbeeld over internetcriminaliteit of DNA-databanken. Stap voor stap leer je nadenken over maatregelen om criminaliteit te verminderen. Na de opleiding heb je alle kansen om aan de slag te gaan. Sterker nog, de samenleving schreeuwt om specialisten als jij. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als onderzoeker over de effectieve bestraffing van criminaliteit of als beleidsmedewerker bij gemeenten of in het gevangeniswezen. Maar denk ook aan preventie bij het bedrijfsleven of de beveiligingsbranche. Deze opleiding heeft meerdere vormen.: deeltijd te Leiden. voltijd te Leiden. taal van onderwijs 100% nl. case studies, excursie, groepsopdracht, hoorcollege, individuele opdracht, literatuurstudie, mondelinge presentatie, project, werkcollege, zelfstudie. Toelating en kosten. 1 september 2021.
Integrale Veiligheidskunde Bachelor voltijd NHL Stenden.
NHL Stenden Hogeschool heeft een uniek netwerk van internationale campuses in Zuid Afrika, Thailand, Qatar en Indonesië, een uitgebreid internationaal samenwerkingsverband met hogescholen en universiteiten én een uniek netwerk van internationale stagebedrijven. Je kunt bijvoorbeeld minoren volgen binnen de opleiding Disaster Management bij Stenden Zuid Afrika.

Contacteer ons