Zoeken naar opleiding psychologie hbo deeltijd

   
opleiding psychologie hbo deeltijd
 
HBO Toegepaste Psychologie.
Deze scholen laten dan een beperkt aantal studenten toe. Je kunt aan het toelatingsonderzoek 21 deelnemen als je niet beschikt over de juiste vooropleiding en als je 21 jaar of ouder bent. Slaag je voor deze test, dan ben je alsnog toelaatbaar tot de hbo opleiding. Voor het examen dien jij op havo-niveau Nederlands en Engels te beheersen. Daarnaast krijg je één of twee vaktoetsen, zoals: maatschappijwetenschappen. met wiskunde a of b. Heeft Toegepaste Psychologie een numerus fixus?
Home VISTA college. VISTA college logo.
Ben jij klaar voor jouw volgende stap? Wil je met ons kennismaken en bespreken welke opleiding het beste bij jou en jouw talenten past? Meld je dan aan voor één van onze kennismakingsactiviteiten. We organiseren regelmatig open dagen, open avonden en meeloopdagen. Weet je al wat je wilt? Aarzel dan niet, duik direct in ons opleidingsaanbod en meld je aan. Toch nog vragen? Je mag ons altijd bellen. We helpen je graag verder. Check alle opleidingen. Alle opleidingen Aanmelden Contact Locaties Vraag het VISTA magazine aan Veelgestelde vragen Corona maatregelen Vacatures.
Psychologie Rijksuniversiteit Groningen.
Heb je vragen over het bindend studieadvies of over je studievoortgang, neem dan zo snel mogelijk contact op met je studieadviseur. NB: Sommige opleidingen maken gebruik van een tutorbegeleiding check bij je eigen studieadviseur hoe het geregeld is. Bij de opleiding Psychologie is veel aandacht voor studiebegeleiding. Er zijn binnen de opleiding Psychologie studieadviseurs voor zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige opleiding.
Opleidingen aanbod CHE.
Zet je creatieve ontwikkeling op het juiste spoor Als een stem van binnen zegt je kunt niet schilderen schilder dan, en de stem zal tot zwijgen gebracht worden. Vincent van Gogh. Een product ontwikkelen en in de markt zetten. Teams aansturen en ontwikkelen. Zie jij het jezelf al doen? Kies dan voor de opleiding. Ben jij doorgegroeid naar een leidinggevende positie? Of geef je al een tijdje leiding, maar wil je nu een volgende stap in je carrière zetten? Dan is de deeltijdopleiding Bedrijfskunde van de CHE jou.
Psychologie Bachelors Universiteit Utrecht.
Hoe verwerken we traumatische gebeurtenissen? Wat zijn de gevolgen van hersenletsel? De antwoorden op deze vragen vind je door systematisch metingen en onderzoek te doen naar gedrag, denken en voelen. Uit je bevindingen ontwikkel je theorieën die je toetst met wetenschappelijk onderzoek om menselijk gedrag te kunnen voorspellen. De brede bachelor Psychologie laat je kennismaken met uiteenlopende richtingen binnen de psychologie, zoals functieleer, sociale psychologie, kinder en jeugdpsychologie, arbeids en organisatiepsychologie en klinische en gezondheidspsychologie. Toepassen van psychologische theorieën. Al in het eerste jaar van de bachelor krijg je te maken met het toepassen van psychologische theorieën. In de latere fase van de bachelor en in de master neemt dit toe en wordt dit meer divers: van het gezond en effectief functioneren van individuen, teams en organisaties, het inrichten van ergonomische verantwoorde cockpits van vliegtuigen tot het in kaart brengen van sociaal-emotionele ontwikkelingen bij kinderen, jeugdigen en volwassenen. Psychologie studeren, iets voor jou? Ben je geïnteresseerd in mensen, hun gedrag en de biologie daarvan? Houd je van observeren, analyseren, argumenteren en schrijven? Heb je geen hekel aan biologie, wiskunde en Engels? Wil je een pittige wetenschappelijke opleiding?
Toegepaste Psychologie Deeltijd hbo-opleiding Hogeschool Saxion.
Kosten en collegegeld. Vragen en contact. Onderzoek Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Onderzoek bij Saxion. Bedrijven en Instellingen Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Stage en Afstuderen. Opleidingen voor professionals. Samenwerken met Saxion. Over Saxion Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Werken bij Saxion. Lestijden en vakanties. Informatie voor leveranciers. Contact en locaties. nl Kies taal. International English saxion.edu. Navigatie sluiten Navigatie sluiten Toegepaste Psychologie Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Toegepaste Psychologie Overzicht Studie-inhoud Toelating Kosten Online open avond Aanmelden. Waar ben je naar op zoek? Zoeken annuleren Zoeken verzenden. Geen resultaten Suggesties Bekijk resultaten totalResults. Deeltijd Het brein als jouw domein. Deventer, dinsdag 15.45 21.15 uur. Hoe ontwikkelt een mens zich? Wat beïnvloedt ons en waarin verschillen we van elkaar? Bij de opleiding Toegepaste Psychologie vind je het antwoord op dit soort vragen.
ROC Midden Nederland.
Alles over het mbo. Mentoren en decanen. Zoeken Login Menu. ROC Midden Nederland. Kunnen we je helpen? Kom online een kijkje nemen. Aanmelden mbo of vavo-opleiding. Kies je opleiding en meld je aan! Snel naar het hbo? Bekijk onze mhbo-opleidingen.
Masteropleiding WO/ HBO Psychologie.
Masters Psychologie hbo en wo. Tijdens de master Psychologie verdiep je je in het gedrag en denken van mensen op een wetenschappelijke manier. De focus ligt op het leren bestuderen, begrijpen en beïnvloeden van menselijk gedrag. Vragen die voorbij komen zijn bijvoorbeeld: wat maakt mensen depressief of agressief?

Contacteer ons