Resultaten voor welke hbo opleidingen zijn er allemaal

   
welke hbo opleidingen zijn er allemaal
 
Opleiding Verpleegkunde HBO Vervolgopleidingen YouChooz.nl.
Verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid: AGZ of JGZ. Na je opleiding Verpleegkunde HBO kun je ook de post HBO-opleiding Verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid: Algemene gezondheidszorg of Jeugdgezondheidszorg volgen. Je kunt dan bijvoorbeeld bij een Centrum voor Jeugd en Gezin CJG aan de slag. Lijkt het jou leuk om de meest up-to-date kennis van de zorg te vertalen naar betere zorgprocessen? Dan is de HBO-master Innovatie in Zorg en Welzijn iets voor jou. Al eens aan de master Rehabilitation Counselor gedacht? De Hanzehogeschool Groningen biedt in Utrecht deze tweejarige master aan. Je wordt opgeleid om mensen met ernstige, langdurige beperkingen effectief te helpen bij hun functioneren in de maatschappij. Nadat je minimaal twee jaar werkervaring met neurologische patiënten hebt opgedaan, kun je ook kiezen voor de HBO-master Neurorevalidatie en Innovatie. De vraag naar ouderenzorg neemt steeds meer toe. Wil je je als HBO-verpleegkundige specialiseren in de geriatrie en gerontologie, denk dan aan HBO-VGG. Lees meer over het beroep HBO-VGG'er.' Heb je het diploma Verpleegkunde HBO én een VWO-diploma met natuur en scheikunde? Dan is het mogelijk een verkorte opleiding Geneeskunde te volgen aan de universiteit van Groningen.
TKMST Alle studies, open dagen en onderwijsinstellingen op een rij!
Bekijk de vlog. Hbo / wo open dagen. Online Voorlichting VWO leerlingen Maastricht University. Een dag student Sociologie Rijksuniversiteit Groningen. Een dag student Sociologie Rijksuniversiteit Groningen. Meeloopdag Agrotechnologie Wageningen University Research. Proefstuderen Food Innovation HAS Hogeschool. Hbo en wo studies. Hbo en wo opleidingen. Hbo en wo onderwijsinstellingen. Hbo en wo open dagen. Mbo open dagen. Examen en huiswerk. Wil je niets missen? Meld je aan voor de TKMST nieuwsbrief en ontvang elke maand een update van open dagen en tips tricks over studies en studeren. Houd mij op de hoogte van open dagen en studies. Volg TKMST op.: Onderdeel van Qompas B.V. Delftse Jaagpad 1E, 2324 AA Leiden. 071-5815581 071-5815581 info@tkmst.nl. Heb je hulp nodig? Neem contact op met de helpdesk. Alle rechten voorbehouden.
Welke opleiding past bij jou? Versnelde hbo-mbo studies.
Je wordt optimaal begeleid om niet alleen de theorie maar ook de praktijk te doorgronden. Je kunt bij Hogeschool Tio versneld studeren: hbo in slechts 3 of 4 jaar en mbo4 in 1 of 2 jaar. Je hebt dus sneller je diploma, waarmee je eerder aan het werk kan of nog verder kunt studeren. Docenten uit de praktijk. Met hun praktijkervaring kunnen de docenten meteen de link leggen tussen de kennis die je opdoet en hoe je deze in de praktijk kan toepassen. Elke opleiding bij Tio is door de Keuzegids uitgeroepen tot top opleiding. Bij Tio vind je o.a. de beste middelbare hotelschool, beste stewardess, toerisme en businessopleiding. En ook de beste opleiding Commerciële Economie! De drive die Tio heeft wil zij ook activeren bij haar studenten. Tio stimuleert graag talentvolle studenten die willen excelleren d.m.v. Daarom kiezen studenten voor Tio. Studenten over hun studiekeuze. Je zit in je laatste of voorlaatste schooljaar van mavo/vmbo, havo of vwo en je staat voor een belangrijke keuze: Welke vervolgopleiding ga ik kiezen?
Werken voor Nederland is werken voor de Rijksoverheid. Werken voor Nederland is werken voor de Rijksoverheid Werken voor Nederland. Down icon. Links icon. Rechts icon. Up icon. Facebook icon. Instagram icon. Linkedin icon. Linkedin icon. Magnet.me icon. M
Norika Salih Rijkstrainee Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat Studeerde criminologie en Europees recht. Woont met haar vriend in een duurzame nieuwbouwwoning in Rotterdam. Lees meer over Norika Salih. Ieders belangen zien en daar het goede gesprek over voeren. Emiel Meerhoff Projectmanager Rijksvastgoedbedrijf Studeerde Climate Management aan de Haagse Hogeschool, deed een minor project en programmamanagement aan de Hogeschool Rotterdam en werkte daarna bij de vastgoeddirectie van de Lees meer over Emiel Meerhoff. Nooit gedacht dat het werken als burgermedewerker bij Defensie zo veelzijdig zou zijn. Alex Maas Directeur Bedrijfsondersteuning Ministerie van Defensie Is opgeleid aan het Koninklijk Instituut voor de Marine in Den Helder en heeft daarnaast zijn studie rechten voltooid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.
Bacheloropleiding volgen? De Haagse Hogeschool.
Een aanzienlijk deel is Engelstalig. Welke variant bij jou past, hangt af van je voorkeur en vooropleiding. Aan het einde van de rit heb je een hbo-diploma op zak. Wil je beter worden in je vak, hogerop komen of ben je toe aan totaal iets anders? De Haagse Hogeschool biedt een praktijkgericht en veelzijdig aanbod voor professionals. Bekijk hier onze deeltijd bachelors en bekijk op de andere tabbladen onze post hbo, associate degree en master opleidingen. Selecteer hiervoor de vorm deeltijd in het filtermenu rechts. Wil je meer weten over Deeltijd studeren bij De Haagse? Op onze deeltijdpagina vind je antwoord op algemene vragen en lees je verhalen van andere deeltijdstudenten. Filteren op Leeg alle filters. Bestuur, Recht Veiligheid. Gezondheid, Voeding Sport. Sociaal Werk Educatie. Technologie, Innovatie Samenleving. Voltijd 3 jaar. / 4 jaar. 25, tot 4 jaar. 3 tot 4 jaar. Den Haag, Sportcampus Zuiderpark. Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel.
HBO opleidingen kiezen.
Welke hbo opleidingen kan ik kiezen? Waar kun jij je het beste op concentreren bij het vinden van een hogeschool of hbo opleiding? Het is goed om eerst te bepalen wat je wilt, en daarna te kiezen waar je dat gaat doen. Bepaal dus niet eerst de hogeschool, maar oriënteer je breed op het aanbod van opleidingen. Sommige hbo opleidingen kun je in alle regio's' en grote steden wel volgen, zoals commerciële economie, verpleegkunde of de pabo. Toch kan het nuttig zijn om hbo opleidingen te vergelijken, want niet elke hogeschool biedt exact dezelfde vakken, stages en specialisaties. Verder zijn er bijzondere opleidingen, die je slechts in enkele steden of zelfs op een plek kan studeren.
Bio-informatica voltijd Hbo-opleiding Hogeschool Leiden.
Meer hierover lees je bij Kies je eigen richting. In jaar 4 ga je op afstudeerstage, om echt mee te maken wat er allemaal komt kijken een baan in de bio-informatica. Bij de opleiding Bio-informatica van Hogeschool Leiden krijg je de mogelijkheid om je te verdiepen in de onderdelen die jij interessant vindt. In jaar 3 kun je diverse keuzevakken volgen. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een minor bij een andere opleiding, om zo je kennis te verbreden. Zoek je juist verdieping, dan biedt de opleiding bijvoorbeeld ook een minor Systeembiologie en een minor Informatica aan. Een andere optie is om je minorruimte te vullen met praktijkervaring, door een stage te lopen bij een externe opdrachtgever. Ook kan je op verschillende momenten in het derde studiejaar ervaring opdoen in projectvorm bij een externe opdrachtgever. Dat kan zowel individueel als met een groep medestudenten. Verder loop je tijdens jaar 4 een afstudeerstage bij een bedrijf of instelling met een afdeling bio-informatica. Zo kun je ervaren hoe het is om als bio-informaticus aan het werk te zijn. Er zijn meer dan genoeg plekken voor een interessante afstudeerplek, zoals academische ziekenhuizen, universiteiten of bedrijven in het Bio Science Park.
Opleidingen en cursussen als thuisstudie of klassikaal te volgen LOI.
Te vergelijken opleidingen. Je kunt maximaal 3 opleidingen vergelijken. 071 545 1234 Contact Inloggen. LOI Zakelijk LOI Zakelijk. Je zoekopdracht heeft helaas geen resultaten opgeleverd. Geen opleidingen gevonden. Naar alle zoekresultaten. Geen pagina gevonden. Hobby en vrije tijd. Alles over LOI Zakelijk. Efficiënter dankzij EVC. Cursussen op MBO-niveau. Vanaf 7 maanden. Alle beroepsgerichte opleidingen. Alles over Voortgezet onderwijs. Hobby en vrije tijd. Cultuur en Levensbeschouwing. Gezondheidszorg en Welzijn. Grafische vormgeving en Multimedia. Handhaving en Security. Huis en Tuin. Human Resource Management HRM. Logistiek, Inkoop en Transport. Management en Leidinggeven. Marketing, Communicatie en Sales. Natuur en Milieu. Onderwijs en Pedagogiek. Planning en Events. Psychologie en Coaching. Recht en Bestuur. Retail, Handel en Ondernemerschap. Secretarieel en Support. Taalvaardigheid en Vertalen.

Contacteer ons