Op zoek naar welke hbo opleidingen zijn er allemaal?

   
welke hbo opleidingen zijn er allemaal
 
Opleiding Verpleegkunde HBO Vervolgopleidingen YouChooz.nl.
Verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid: AGZ of JGZ. Na je opleiding Verpleegkunde HBO kun je ook de post HBO-opleiding Verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid: Algemene gezondheidszorg of Jeugdgezondheidszorg volgen. Je kunt dan bijvoorbeeld bij een Centrum voor Jeugd en Gezin CJG aan de slag. Lijkt het jou leuk om de meest up-to-date kennis van de zorg te vertalen naar betere zorgprocessen? Dan is de HBO-master Innovatie in Zorg en Welzijn iets voor jou. Al eens aan de master Rehabilitation Counselor gedacht? De Hanzehogeschool Groningen biedt in Utrecht deze tweejarige master aan. Je wordt opgeleid om mensen met ernstige, langdurige beperkingen effectief te helpen bij hun functioneren in de maatschappij. Nadat je minimaal twee jaar werkervaring met neurologische patiënten hebt opgedaan, kun je ook kiezen voor de HBO-master Neurorevalidatie en Innovatie. De vraag naar ouderenzorg neemt steeds meer toe. Wil je je als HBO-verpleegkundige specialiseren in de geriatrie en gerontologie, denk dan aan HBO-VGG. Lees meer over het beroep HBO-VGG'er.' Heb je het diploma Verpleegkunde HBO én een VWO-diploma met natuur en scheikunde? Dan is het mogelijk een verkorte opleiding Geneeskunde te volgen aan de universiteit van Groningen.
TKMST Alle studies, open dagen en onderwijsinstellingen op een rij!
Nu de horeca en veel winkels gesloten zijn is het lastig om werk te vinden. Toch zijn er nog veel vacatures waarop jij kunt solliciteren. Lees de tips van Femke. Bekijk de vlog. Waarom je vaak beter voor sim only kunt kiezen dan abonnement met toestel. In dit artikel bespreken we de voor en nadelen van een sim only-abonnement. Bekijk de vlog. TKMST KOOKVLOGGIE PIZZA BROODJES. Simpele en snelle studenten maaltijden voor een studentenprijsje, bereid door onze eigen verslaggeefster Kim! Bekijk de vlog. Hbo / wo open dagen. Meeloopdag Design for Change and Innovation Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Webinar Leraar Gezondheidszorg en Welzijn Hogeschool Rotterdam. Online informatiebijeenkomst deeltijd pabo Marnix Academie. Open avond Katholieke Pabo Zwolle. Online open dag Viaa Zwolle Viaa. Hbo en wo studies.
Welke opleiding past bij jou? Versnelde hbo-mbo studies.
Associate degree: hbo in 2 jaar. Per september 2020 biedt Hogeschool Tio ook Ad-opleidingen aan! Wat is een Associate degree? Een Associate degree is een 2-jarige hbo-opleiding, waarbij je na afronding meteen aan de slag kunt in het werkveld. De opleiding biedt vakkennis en vaardigheden die je meteen in de praktijk kunt toepassen. De Associate degree opleidingen zijn in samenwerking met het bedrijfsleven opgezet, vanuit de speciale wens aan personeel met een opleidingsniveau dat ligt tussen mbo4 en hbo-bachelor. Meer over de associate degree opleidingen. Bezoek een open dag. Eindhoven 10 juni. Groningen 10 juni. Hengelo 24 juni. Rotterdam 3 juni. Utrecht 10 juni. Waarom kiezen voor een particuliere opleiding bij Tio. Ben je benieuwd wat een opleiding bij Tio jou aan extras kan bieden t.o.v.
Werken voor Nederland carrière met impact bij de Rijksoverheid. Werken voor Nederland is werken voor de Rijksoverheid Werken voor Nederland. Down icon. Links icon. Rechts icon. Up icon. Facebook icon. Instagram icon. Linkedin icon. Linkedin icon. Magnet.m
Gerardo Flores werkt als financieel adviseur bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij ondersteunt de beleidsafdeling onder andere bij de selectie van projecten. Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM zet zich al meer dan 100 jaar in voor een gezonde bevolking in een gezonde leefomgeving. Nu en in de toekomst. Want de zorg voor morgen begint vandaag. Rijksoverheid moderniseert applicaties met OpenShift-clusters ODC-Noord. ODC-Noord helpt de Rijksoverheid de volgende stap te zetten op het gebied van digitalisering. Ooit opgericht voor datacenterdiensten, levert het bedrijf tegenwoordig ook een private cloud. We automatiseren zoveel mogelijk, daardoor houden we tijd over om te innoveren. Een greep uit de vacatures bij de Rijksoverheid. Bekijk alle vacatures. Internship 2021: energy transition in industry. Ministry of Infrastructure and Water Management. Informatie over de vacature Standplaats Den Haag. Niveau Universitair Master. Bekijk de vacature. Stagiair service delivery manager. Informatie over de vacature Standplaats Utrecht of Delft, zie bijzonderheden. Dienstverband Afstudeerstage / scriptie. Bekijk de vacature. Stagiair PR adviseur. Informatie over de vacature Standplaats Delft of Maastricht, zie bijzonderheden. Niveau Bachelor HBO. Bekijk de vacature. Stagiair adviseur competentiegericht werken.
Bacheloropleiding volgen? De Haagse Hogeschool.
Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Toon meer gevonden opleidingen. Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bekijk alle resultaten. Ga naar content. Daarvoor zit je goed bij De Haagse. We hebben er ruim 65, in verschillende soorten en maten. De meeste bestaan uit een vierjarig programma, sommige kan je verkort in drie jaar volgen. Een aanzienlijk deel is Engelstalig. Welke variant bij jou past, hangt af van je voorkeur en vooropleiding. Aan het einde van de rit heb je een hbo-diploma op zak. Wil je beter worden in je vak, hogerop komen of ben je toe aan totaal iets anders? De Haagse Hogeschool biedt een praktijkgericht en veelzijdig aanbod voor professionals. Bekijk hier onze deeltijd bachelors en bekijk op de andere tabbladen onze deeltijd post-hbo, associate degree en master opleidingen door de vorm deeltijd in het filtermenu rechts te selecteren. Wil je meer weten over Deeltijd studeren bij De Haagse? Op onze deeltijdpagina vind je antwoord op algemene vragen en lees je verhalen van andere deeltijdstudenten. Filteren op Leeg alle filters. Sociaal Werk Educatie. Voltijd 3 jaar. Deeltijd 2 jaar. / 4 jaar. 25, tot 4 jaar. 3 tot 4 jaar. Den Haag, Sportcampus Zuiderpark.
HBO opleidingen kiezen.
Welke hbo opleiding kies jij? Waar kun jij je het beste op concentreren bij het vinden van een hogeschool of hbo opleiding? Het is goed om eerst te bepalen wat je wilt, en daarna te kiezen waar je dat gaat doen. Bepaal dus niet eerst de hogeschool, maar oriënteer je breed op het aanbod van opleidingen. Sommige hbo opleidingen kun je in alle regio's' en grote steden wel volgen, zoals commerciële economie, verpleegkunde of de pabo. Toch kan het nuttig zijn om hbo opleidingen te vergelijken, want niet elke hogeschool biedt exact dezelfde vakken, stages en specialisaties. Verder zijn er bijzondere opleidingen, die je slechts in enkele steden of zelfs op een plek kan studeren.
Bio-informatica voltijd Hbo-opleiding Hogeschool Leiden.
In jaar 4 ga je op afstudeerstage, om echt mee te maken wat er allemaal komt kijken een baan in de bio-informatica. Bij de opleiding Bio-informatica van Hogeschool Leiden krijg je de mogelijkheid om je te verdiepen in de onderdelen die jij interessant vindt. In jaar 3 kun je diverse keuzevakken volgen. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een minor bij een andere opleiding, om zo je kennis te verbreden. Zoek je juist verdieping, dan biedt de opleiding bijvoorbeeld ook een minor Systeembiologie en een minor Informatica aan. Een andere optie is om je minorruimte te vullen met praktijkervaring, door een stage te lopen bij een externe opdrachtgever. Ook kan je op verschillende momenten in het derde studiejaar ervaring opdoen in projectvorm bij een externe opdrachtgever. Dat kan zowel individueel als met een groep medestudenten. Verder loop je tijdens jaar 4 een afstudeerstage bij een bedrijf of instelling met een afdeling bio-informatica. Zo kun je ervaren hoe het is om als bio-informaticus aan het werk te zijn. Er zijn meer dan genoeg plekken voor een interessante afstudeerplek, zoals academische ziekenhuizen, universiteiten of bedrijven in het Bio Science Park.
Opleidingen en cursussen als thuisstudie of klassikaal te volgen LOI.
Veelal inclusief één of meer praktijkdagen. Altijd online begeleiding door ervaren docenten. Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving. Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé. Meer over thuisstudie. Starten kan direct, schrijf je nu in. Schrijf je nu in en start al binnen enkele dagen met de opleiding van je keuze. Kies je opleiding. Corona-update: alle opleidingen gaan door. Alle opleidingen van de LOI gaan gewoon door. Thuis studeren, is bij de LOI immers heel normaal. Ook de klassikale bijeenkomsten van LOI Klassikaal vinden voorlopig zoveel mogelijk plaats via virtual classrooms. Lees meer over onze coronamaatregelen bij de veelgestelde vragen. Kies je opleiding uit deze vakgebieden. Cultuur en Levensbeschouwing. Eten en Drinken. Gezondheidszorg en Welzijn. Grafische vormgeving en Multimedia. Handhaving en Security. Huis en Tuin. Human Resource Management HRM. Logistiek, Inkoop en Transport. Management en Leidinggeven. Marketing, Communicatie en Sales. Mode en Styling. Natuur en Milieu. Onderwijs en Pedagogiek. Planning en Events. Psychologie en Coaching. Recht en Bestuur. Retail, Handel en Ondernemerschap. Secretarieel en Support. Taalvaardigheid en Vertalen. Tekenen en Schilderen. Toerisme en Recreatie. Uiterlijke verzorging en Wellness. Nieuwe en meest bekeken opleidingen. Top nieuwe opleidingen. HBO-bachelor Social Work. Associate degree Rechten. HBO Software developer Nieuw.

Contacteer ons