Zoeken naar hbo plus opleidingen

   
hbo plus opleidingen
 
Post-hbo Bouwhistorie en Restauratie post-bachelorcursus Hogeschool Utrecht. externe link.
Je hebt toegang tot deze post-hbo opleiding als je in het bezit bent van.: een afgeronde universitaire of hbo studie Bouwkunde, of een daarvan afgeleide opleiding. een afgeronde universitaire of hbo studie Architectuurhistorie, of een daarvan afgeleide opleiding en wel met enige bouwkundige kennis.
Post-hbo. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
Een post-hbo opleiding is dé manier om de kennis van je vakgebied up-to-date te houden. Kies uit ons gevarieerde aanbod van post-hbo opleidingen en verrijk je cv met een certificaat of diploma! studiebelasting: afhankelijk van het programma. Post-hbo opleidingen van de HAN.
Deeltijd opleidingen Hogeschool Saxion.
Opleidingen voor professionals. Samenwerken met Saxion. Over Saxion Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Werken bij Saxion. Lestijden en vakanties. Informatie voor leveranciers. Contact en locaties. nl Kies taal. International English saxion.edu. Navigatie sluiten Navigatie sluiten. Waar ben je naar op zoek?
Post-hbo-opleidingen.
Studeren met een functiebeperking. U bent hier: Home Opleiding Studeren in het hbo Opleidingsmogelijkheden voor professionals Post-hbo-opleidingen. Een post-hbo-opleiding is een praktijkgerichte opleiding op hbo-niveau die je opleidt om een bepaald vak beter te gaan beheersen, bijvoorbeeld dat van trainer, coach of manager. Er wordt veel aandacht besteed aan het opdoen van praktijkkennis en vaardigheden. Ze zijn toegankelijk voor mensen met minimaal een hbo-vooropleiding. In bijzondere gevallen bij uitgebreide, relevante werkervaring is een andere vooropleiding toegestaan. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers ligt tussen de dertig en vijfenveertig jaar. De duur van de opleidingen varieert van een aantal maanden tot maximaal een jaar.
Post-hbo, cursussen en trainingen Fontys.
Open dagen voltijd opleidingen. Online voorlichtingen deeltijd opleidingen. Hulp bij je studiekeuze. Van mbo naar hbo. Info voor ouders. Info voor decanen. Studeren en begeleiding. Studeren en topsport. Studeren in het buitenland. Switchen van opleiding. Verschil associate degree, bachelor, master.
hbo Praktijkondersteuner Huisartsenzorg plus Capabelhogeschool.nl.
Over Capabel Hogeschool. Over de opleidingen. Kosten en subsidie. Kosten van de opleiding. Brochures of vrijstelling. Werken bij Capabel. Apotheker-docent, 12-24 uur Utrecht loondienst/ZZP. Veelzijdige Jurist voor Hoger Onderwijs, 16-24 uur Utrecht. Voor HR professional in de zorg. hbo Praktijkondersteuner Huisartsenzorg plus.
Avans Postbachelor post-hbo en master opleidingen.
Hiermee kunnen wij in samenwerking met derde partijen onze marketing afstemmen op jouw interesses. Je kunt de cookie-instellingen op elk moment aanpassen. Meer informatie hierover vind je in ons privacybeleid. Personal Corporate Finance. Keurmerken en accreditaties. Update Coronavirus Bekijk onze opleidingen. Management Bedrijfskunde Techniek Bouw Verpleegkunde Welzijn Finance Control. Fysiotherapie HRM Laboratoriumtechniek Onderwijs. Personal Corporate Finance ICT Theater. Bekijk alle opleidingen. Succesvol zijn is uiteindelijk het doel. Je volgt een programma bij Avans als je de ambitie hebt om meer te bereiken. Je wilt je ontwikkelen. Groeien in je werk en als persoon. En precies daar ligt ónze ambitie. De doelen van onze klanten zijn voor ons het uitgangspunt om samen meer te bereiken. Avans zorgt persoonlijk voor groei. Het persoonlijke is belangrijk bij Avans, in vele opzichten. We doen er alles aan om te zorgen dat iedereen bij ons kan groeien en daarmee meer kan bereiken. Dat streven zit niet alleen in ons beleid, het zit vooral in onze aard; we zorgen daar persoonlijk voor. Bezoek een virtuele voorlichtingsbijeenkomst. Voor antwoorden op al je opleidingsvragen. Meld je nu aan. Opleidingen met kwaliteit. Personal corporate finance. Claudius Prinsenlaan 140. 4818 CP Breda. 4800 CB Breda. Tel: 0900 110 10 10.
SAU Post hbo opleiding specialist Huiselijk Geweld.
U beschikt over een afgeronde sociaal-agogische vooropleiding op hbo of universitair niveau. Deze vooropleiding is een voorwaarde om optimaal van deze post bachelor opleiding te kunnen profiteren. Denk hierbij aan opleidingen zoals: Social Work, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Cultureel Maatschappelijke Vorming, Creatieve Therapie, Personeel en Arbeid, Pabo, Verpleegkunde, Counseling, Toegepaste Psychologie, ortho-Pedagogiek, Humanistiek, Theologie en Pastoraal Werk.

Contacteer ons