Op zoek naar marketing opleiding hbo deeltijd?

   
marketing opleiding hbo deeltijd
 
Mediamanagement en Marketing mbo-opleiding niveau 4 Grafisch Lyceum Utrecht.
Het kan zijn dat je voor de uitvoering van je ideeën een grafisch vormgever, een drukker, een cameraploeg, een webdesigner of een tekstschrijver inzet. Of je begeleidt zelf een televisieproductie of organiseert een evenement. Je regelt, plant, belt en organiseert. Als mediamanager ben je vooral creatief in het bedenken van plannen en oplossingen en hoef je minder creatief in vormgeven te zijn. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en bent nieuwsgierig naar wie ze zijn en wat ze willen. Je bent communicatief. Organiseren en regelen is je tweede natuur. Je hebt verstand van marketing en communicatie. Je doet onderzoek naar doelgroepen en maakt een marketing of mediaplan. Je kunt de verschillende social media van een bedrijf bijhouden en hebt contact met de klanten.
Ad Online Marketing Sales deeltijd studeren aan de HAN? Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
En in 2 jaar een hbo-diploma halen op het gebied van online marketing of sales? Dan is de Ad Online Marketing Sales ideaal voor jou. Je ontwikkelt je tot Sales Professional of Online Marketeer. Deeltijd Associate Degree 2 jaar. Arnhem Ruitenberglaan 31. 6826 CC Arnhem. 026 369 13 00. Waarom Ad Online Marketing Sales deeltijd aan de HAN? In 2 jaar een stevige marketing of sales basis. Deze hbo marketing opleiding is heel geschikt als je naast je werk weer een studie wilt oppakken.
Beroepsopleiding Marketing Communicatie Management Linnartz.
Module 2 zal circa 6 maanden in beslag gaan nemen, 1 dag of 2 avonden per week 6 uur les. Op deze site staat meer informatie per individuele opleiding, zie de inhoudsopgave. Opleiding Marketing Communicatie Management op HBO niveau afronden?
Deeltijd Marketing, Sales Communicatie Hogeschool van Amsterdam. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Delen via Whatsapp. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Creating Tomorrow. Twitt
Werken en studeren. Bedrijven en instellingen. Over de HvA. Werken en studeren. Deeltijd Marketing, Sales Communicatie. Brede Bachelor 1. Deeltijd Marketing, Sales Communicatie. AMSIB International Business. AUAS Spring School in Georgia. Business Basics Finance. Zoek je iets anders? Probeer ons totale aanbod.
Veiligheidscontrole nodig.
Druk op alt / om dit menu te openen. Lid worden van of aanmelden bij Facebook. E-mailadres of telefoonnummer. Wil je lid worden van Facebook? Waarom krijg ik dit te zien? Dit is een standaardbeveiligingstest die we gebruiken om te voorkomen dat spammers automatische verzoeken verzenden.
deeltijd master Marketing Vrije Universiteit Amsterdam.
taal volledig Nederlands. opleidingsduur 2 jaar deeltijd. numerus fixus nee. De parttime MSc Marketing geeft je een stevig en bruikbaar wetenschappelijk fundament onder jouw werkpraktijk. De combinatie van marketingtheorie, onderzoek en praktijk verbetert je strategisch denkniveau en geeft je inzicht in de manier waarop je meer waarde kunt creëren voor klanten, stakeholders en je eigen organisatie. De opgedane inzichten verdiepen je kennis en verbreden je horizon. Dat maakt je effectiever. Waarom aan de Amsterdam VU? In de Nederlandstalige parttime MSc Marketing van de VU staat het creëren en realiseren van waarde centraal. De opleiding baseert zich op de meest actuele inzichten en ontwikkelingen in en om het vakgebied marketing.
Deeltijd Marketing en Sales HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Waarom verkoopt het ene product wel en het andere niet? De HBO marketing en salesgerichte opleidingen van Avans Deeltijd geven je het inzicht dat je nodig hebt bij de functies die je ambieert in de detailhandel. Misschien als ondernemer of leidinggevende, misschien als marketeer? Bekijk dan bijvoorbeeld de opleiding Commerciële Economie deeltijd!
Commerciële Economie Deeltijd hbo-opleiding Hogeschool Saxion.
Je wordt als deeltijd CE-er opgeleid voor het vervullen van internationaal georiënteerde marketing en sales functies. Met deze Bachelor of Business of Science BSc ga je aan de slag als bijvoorbeeld commercieel medewerker en groei je door tot marketing, sales, account of productmanager of hoofd verkoop. Is dit de opleiding die je zoekt?

Contacteer ons