Resultaten voor hbo opleidingen start februari 2017

   
hbo opleidingen start februari 2017
 
Home.
Samen met het werkveld leiden wij toekomstige leerkrachten en pedagogisch educatief professionals op, doen we onderzoek en faciliteren we het leven lang ontwikkelen van professionals. Kies jouw studie.: Word leerkracht basisonderwijs! Twee tot vier jaar werken en leren. Combinatie hbo en universiteit.
FlexibelStuderen doe je bij NTI Erkende opleidingen.
Beoordelingen Hogeschool NTI in de Nationale Studenten Enquête 2017. datum: 16 juni 2017 Geplaatst in: Algemeen, HBO. De Nationale Studenten Enquête NSE is het grootste onafhankelijke studenttevredenheidsonderzoek onder hogescholen en universiteiten. Ook in 2017 heeft Hogeschool NTI hieraan meegedaan. Speel in op de groeiende woningmarkt met een makelaarsopleiding. datum: 26 mei 2017 Geplaatst in: Algemeen. Het gaat goed met de economie, de huizenprijzen stijgen en de woningmarkt is booming. Voor veel mensen reden om een carrière te starten als makelaar. CEDEO-erkenning NTI Zakelijk met 2 jaar verlengd. datum: 08 februari 2017 Geplaatst in: Algemeen.
Hotelschool op unieke campus Hotel Management School Maastricht Hotelschool Maastricht.
Hotel Management School Maastricht. The next step in hospitality. Your browser doesn't' support the HTML5 video tag. Vier jaar hotelmanagement op een unieke campus met een eigen Teaching Hotel. Internationaal erkend, de wereld ligt aan je voeten. Verbreed je internationale horizon!
Ontwikkel jezelf als fotograaf. Zoom.nl.
Je hebt dé plek gevonden om niet alleen je mooiste foto's' te delen, maar ook om elkaar verder te helpen in de fotografie. Geef en ontvang waardevolle tips, feedback en misschien wordt jouw foto wel gepubliceerd in Zoom.nl magazine! Het is gratis voor altijd en iedere fotograaf is hier welkom.
Algemene onderwijsbond De Algemene Onderwijsbond.
25 mei Het geld om de schade van de coronacrisis in het hoger onderwijs en onderzoek te beperken is verdeeld: de komende twee jaar gaat er 284 miljoen naar het hbo en 836, miljoen naar de universiteiten. Rekenkamer uit scherpe kritiek op onderwijssubsidies.
Al het nieuws uit Krimpenerwaard.
12 mei, 1253: VLIST Een brommerrijder is woensdag rond 12. Jubilarissen Gerrit van IJzeren en Greta de Vries verknocht aan KdO Lekkerkerk 12 mei, 1215.: 12 mei, 1215: LEKKERKERK Samen zijn Gerrit van IJzeren en Greta de Vries bijna net.
Februari-instroom Hogeschool Inholland.
Start in februari met je opleiding. Wil je in februari beginnen met een hbo-opleiding? Dat kan bij Hogeschool Inholland! Bij ons vind je een aantal opleidingen dat ook halverwege het studiejaar start. Handig, als je eerst een half jaar hebt gewerkt of gereisd, nu weet welke opleiding écht bij je past of zo snel mogelijk wilt doorstromen naar het hbo.
HU.nl Hier komt alles samen Hogeschool Utrecht.
Samenwerken met HU. Stage en afstuderen. Media, Communicatie IT. Over de HU. Jaarverslag, cijfers en highlights. Werken bij HU. Hier komt alles samen. Iedere dag leren, werken en onderzoeken duizenden mensen bij Hogeschool Utrecht. Om betere professionals te worden en om samen bij te dragen aan het werkveld en aan de samenleving. Onderwijs, onderzoek en werkveld komen samen bij de HU voor impact op de stad en de toekomst. Voltijdopleidingen Bekijk opleidingen. Deeltijd, duaal en cursussen Bekijk opleidingen. Online studiekeuze events Meer informatie.

Contacteer ons