Meer resultaten voor hbo opleidingen start februari 2017

   
hbo opleidingen start februari 2017
 
Starten in februari Hogeschool Saxion.
Ik wil mij inschrijven. Starten in februari. Wil jij in februari starten met een hbo-opleiding voltijd of deeltijd? Bij een aantal opleidingen kun je ook in februari instromen. Hieronder zie je welke opleidingen dit zijn. Tonen Verbergen Ik wil starten in februari.
Februari instroom HBO verstandig? Werk Studie Viva Forum.
Ik start zelf in februari met mijn HBO opleiding fiscale economie. Heb me goed laten informeren, ga de 27ste nog naar de open dag en sta er helemaal achter. Het enige verschil is dat je schooljaar anders loopt qua starten.:
Associate degree zelfstandige opleiding Studiekeuze123 Studiekeuze123.
Nieuws 23 okt, 2017. leestijd 1 min. Al in 2015 kondigde minister Bussemaker haar plannen rond de associate degree aan. Begin oktober was het zover en heeft de Eerste kamer ingestemd met het wetsvoorstel om van de associate degree-opleiding een zelfstandige opleiding in het hoger onderwijs te maken. Tot nu toe was de associate degree-opleiding een 2-jarig traject dat gekoppeld moest zijn aan een hbo-bachelor. Door de verzelfstandiging ontstaat er een grotere verscheidenheid van opleidingen en meer keuzevrijheid voor de studenten. In 2 jaar een erkend diploma. De associate degree-opleiding is een 2-jarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs. De opleiding is uitermate geschikt voor mbo-4 studenten die wel willen doorstuderen maar die af zien van een 4-jarige hbo-bacheloropleiding. Ook voor op en omscholing van volwassenen en werkenden biedt de associate degree kansen in het kader van leven lang leren. Inmiddels bieden 22 verschillende bekostigde hogescholen associate degree-opleidingen aan. Daarnaast gaan er ruim 60 associate degree-opleidingen van start bij niet-bekostigde hogescholen.
HU.nl Hier komt alles samen Hogeschool Utrecht.
Direct naar de inhoud Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de zoekfunctie. Voltijd Deeltijd, duaal en cursussen. Onderzoek Samenwerken Menu. Alle resultaten total label. label label meta. Opleidingen deeltijd en duaal of cursussen. Meeloopdagen en Proefstuderen. Informatie voor ouders. Studeren in Utrecht en Amersfoort.
De Haagse Hogeschool.
Er worden presentaties gegeven over studeren aan het hbo en over hoe te helpen bij studiekeuze. Voor meer informatie over de Open Dag en om je aan te melden, ga je naar: www.dehaagsehogeschool.nl/opendag. Als je alles wilt weten over de opleidingen die je leuk vindt: www.dehaagsehogeschool.nl/opleidingen/bachelors.
Collegegeld CHE.
Voor deeltijd en duale opleidingen kan dit bedrag afwijken per onderwijsinstelling. Het bedrag is echter nooit hoger dan het wettelijk collegegeld van de voltijdopleidingen. Het wettelijk collegegeld geldt voor 1 studiejaar dat loopt van 1 september tot en met 31 augustus. Als je in februari start met je opleiding betaal je voor het lopende studiejaar 7/12 van het wettelijk collegegeld.
Van Hall Larenstein start nieuwe hbo-opleiding in Velp Hortipoint.
Van Hall Larenstein start nieuwe hbo-opleiding in Velp. 21 februari 2017. Van Hall Larenstein start in september 2017 in Velp met de vierjarige hbo-opleiding Management van de Leefomgeving. Deze opleiding leert studenten de groene stad van de toekomst in te richten en te beheren.
HBO-V deeltijd Tijdens de opleiding De Haagse Hogeschool.
Op die dag volg je lessen op school en werk je aan online opdrachten. Bij de start van de opleiding maak je samen met je studiecoach je student journey. Daarin bepaal je de route die je gaat volgen. De opdrachten op school en online zijn nauw verbonden met wat je in de praktijk leert. Zo kun je de theorie meteen toepassen. De vaste schooldag voor de eerstejaars studenten in het schooljaar 2020-2021 is de donderdag. Meld je aan voor deze opleiding. Opbouw van HBO-V Deeltijd. Sinds september 2017 doet HBO-V Deeltijd mee aan de landelijke pilot Flexibilisering.

Contacteer ons