Op zoek naar hbo opleidingen start februari 2017?

   
hbo opleidingen start februari 2017
 
Home.
Op Iselinge Hogeschool vinden de basisscholen uit de regio Oost-Gelderland elkaar, komen ze in contact met experts en doen ze inspiratie op door samenwerking met studenten en onderzoekers. Samen met het werkveld leiden wij toekomstige leerkrachten en pedagogisch educatief professionals op, doen we onderzoek en faciliteren we het leven lang ontwikkelen van professionals. Kies jouw studie.: Word leerkracht basisonderwijs! Twee tot vier jaar werken en leren. Combinatie hbo en universiteit.
FlexibelStuderen doe je bij NTI Erkende opleidingen.
Beoordelingen Hogeschool NTI in de Nationale Studenten Enquête 2017. datum: 16 juni 2017 Geplaatst in: Algemeen, HBO. De Nationale Studenten Enquête NSE is het grootste onafhankelijke studenttevredenheidsonderzoek onder hogescholen en universiteiten. Ook in 2017 heeft Hogeschool NTI hieraan meegedaan. Speel in op de groeiende woningmarkt met een makelaarsopleiding. datum: 26 mei 2017 Geplaatst in: Algemeen. Het gaat goed met de economie, de huizenprijzen stijgen en de woningmarkt is booming. Voor veel mensen reden om een carrière te starten als makelaar. CEDEO-erkenning NTI Zakelijk met 2 jaar verlengd. datum: 08 februari 2017 Geplaatst in: Algemeen.
Hotelschool op unieke campus Hotel Management School Maastricht Hotelschool Maastricht.
De opleiding Hotelmanagement is een economische bachelor met een focus op management. We leiden jonge mensen op tot gekwalificeerde en gepassioneerde professionals. In ons eigen Teaching Hotel kan iedereen ervaren hoe die gastvrijheid voelt tijdens een overnachting, lunch, diner of vergadering.
Ontwikkel jezelf als fotograaf Zoom.nl.
De top 10 fashionfoto's' op Zoom.nl uit 2020! De top 10 architectuurfoto's' van 2020 op Zoom.nl! De top 10 Architectuurfoto's' op Zoom.nl in 2020! OPPO fotowedstrijd; wie is de beste smartphone fotograaf van 2020? Vier Zoomers hebben vier weken lang de nieuwste OPPO Reno4 Pro mogen testen.
Algemene onderwijsbond De Algemene Onderwijsbond.
Dankzij die flexibiliteit kunnen leerlingen zich beter voorbereiden op het examen, zegt minister Slob. Basisscholen volgend jaar mogelijk week eerder open. 15 dec Onder druk van partijen in de Tweede Kamer zei premier Mark Rutte vanavond dat als de besmettingen snel genoeg dalen, er gekeken gaat worden of het basisonderwijs een week eerder open kan. Werkdruk hogescholen en universiteiten torenhoog. 16 dec Bijna twee derde van het personeel in het hoger onderwijs ervaart een hoge of zeer hoge werkdruk. Dat blijkt uit een analyse in opdracht van de vereniging van universiteiten VSNU. Veel vragen in het mbo en hbo over de lockdown.
Al het nieuws uit Krimpenerwaard.
6 dagen geleden 1 KRIMPEN A/D LEK Een korpsavond met alle leden en aanhang zat er. WON start met warme wintergroet voor medemens 6 dagen geleden. 6 dagen geleden LEKKERKERK Dat we weer steeds meer thuis zitten door de lockdown.
Februari-instroom Hogeschool Inholland.
Dat kan bij Hogeschool Inholland! Bij ons vind je een aantal opleidingen dat ook halverwege het studiejaar start. Handig, als je eerst een half jaar hebt gewerkt of gereisd, nu weet welke opleiding écht bij je past of zo snel mogelijk wilt doorstromen naar het hbo. Alle voltijd, deeltijd en duale opleidingen in het onderstaande overzicht beginnen in februari 2021.
HU.nl Hier komt alles samen Hogeschool Utrecht.
Met de campagne samen veilig studeren start Hogeschool Utrecht met de uitvoering van een integraal plan voor veilig en optimaal werken en studeren in coronatijd. project Jongeren betrekken bij hun buurt. Bij Project DURF! gaan studenten in gesprek met de jongeren over wat zij leuk vinden en waar hun ambities en talenten liggen. Vervolgens begeleiden ze de jongeren bij de organisatie van activiteiten in hun buurt. meer hu ontdekken? Impact in de regio. Wij staan als hogeschool midden in de samenleving. We werken samen met overheden, bedrijven en kennisinstellingen aan onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Zo hebben wij een flinke impact op onze regio. Werken bij de HU. Bekijk onze vacatures. Wat we voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen. For international students. Vragen over de opleiding? Telefoon 088 481 81 81. Stuur ons direct een bericht of voeg 0634101698 toe aan de contactlijst van je telefoon en stel je vraag via WhatsApp. Bereikbaar op ma t/m vrij 09.30 16.30 uur. Opleidingen deeltijd en duaal of cursussen.

Contacteer ons