Zoeken naar management opleiding hbo deeltijd

   
management opleiding hbo deeltijd
 
Hbo Opleidingen Horeca.nl: Alles over leren en werken in de horeca.
In Nederland bieden 11 hbo-instellingen hotelonderwijs aan. Je kunt bij de instellingen kiezen uit een voltijd, deeltijd of duale opleiding. Een enkele instelling biedt ook een associate degree-opleiding aan, dat is een tweejarige opleiding TIO, Eurocollege, Stenden. Studeren op het hbo. Door de invoering van de BaMa-structuur in 2002 wordt in het hoger onderwijs onderscheid gemaakt tussen bachelor en masteropleidingen. Met een afgeronde hbo-bachelor opleiding kun je doorstromen naar de master-fase van het universitair onderwijs op de universiteit is er een BaMa-structuur, waarbij de afstudeerfase de masterfase is. Als eerstejaars hbo-student op de Hoge Hotelschool start je met een theoretische basis. Daarnaast leer je met behulp van échte praktijkopdrachten de branche kennen. Zo snuffel je in het eerste jaar bij verschillende bedrijven in het werkveld. De theoretische kennis bestaat onder meer uit gastvrijheid, financieel management, eventorganisatie, Engels en andere talen, marketing en basiskennis van de hotellerie. Hierbij komt management op het gebied van keuken, restaurant en hotel aan bod. Daarnaast is er op de meeste Hoge Hotelscholen veel aandacht voor de ambachtelijke kant van de horeca, waaronder koken, serveren en housekeeping.
Bekijk al onze management opleidingen NTI Management.
HBO-programma Management en leiderschap. HBO Programma Management en leiderschap studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma. Vanaf 20500, p/m. HBO-programma Operationeel management. HBO Programma Operationeel management studeren in deeltijd?
ROC Midden Nederland.
Team Windkracht Turbine van de Campus Amersfoort en Team Young Engineers van de Tech Campus Nieuwegein ontvingen de Special Award 2021! Lees hier verder. Studententeams winnen Special Award 2021 SmartCirculair Energie Ontwerp Challenge 2021. ROC MN en HU werken samen aan succes. Bij ROC Midden Nederland is het onze drive om studenten succesvol te laten zijn. Samen met onze partner Hogeschool Utrecht versterken wij de verbinding tussen mbo en hbo in de regio. We gaan intensief samenwerken aan nieuwe associate degree-opleidingen. Lees er hier meer over. Heb je vragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum.: WhatsApp 06 54 98 74 89 Info over WhatsApp.
Wat is een goedkope HBO management opleiding? Springest.
account_circle Mijn Springest. Online leren overzicht. Wat is een goedkope HBO management opleiding? group Incompany training. Wat is een goedkope HBO management opleiding? Gesteld door Adinda Crans. Wat wil je concreet leren? Deeltijd HBO niveau Management kan van alles zijn; innoveren.
Senior sales manager vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk als senior sales manager. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen.
Master of Science in Management deeltijd.
De belastingdienst of een belastingadviseur kan je hierover meer vertellen. Hoewel studeren jou als werknemer rijker maakt, kost een deeltijd studie bedrijfskunde naast tijd ook gewoon geld. Als je overweegt deel te nemen aan het parttime MSc in Management programma van Nyenrode dan is het belangrijk om te weten hoe jij jouw studie kan financieren als werknemer of ondernemer.
Docent Social Work Noorderlink.
De Academie voor Sociale Studies van de Hanzehogeschool Groningen biedt de bacheloropleidingen Social Work voltijd en deeltijd en Toegepaste Psychologie voltijd. Tevens biedt de academie één masteropleiding, twee associated degrees en onderwijs op maat voor professional in het sociale domein aan. Binnen de academie studeren momenteel ca. 2800 studenten en werken ruim 150 medewerkers. Voor de teams van de bachelor opleiding Social Work van de Academie voor Sociale Studies zijn we op zoek naar collegas in de functie van docent Social Work.
Bouwmanagement Technische opleidingen HTI Amsterdam Deeltijd HBO bouwopleidingen.
HTI-opleiding Bouwmanagement Deeltijd. De deeltijdopleiding die jou de mogelijkheid biedt om jezelf te ontwikkelen op het gebied van uitvoeringstechnieken, informatiemanagement, management in de bouw, bouwkosten en planning. Leer alle ins en outs omtrent bouwmanagement. Ontwikkel jezelf als leidinggevende zowel op technisch als sociaal gebied.

Contacteer ons