Meer resultaten voor mbo

   
mbo
 
Examenbladmbo.nl Homepage.
Het College voor Toetsen en Examens geeft antwoord op veelgestelde vragen over de centrale examens in het mbo. Online oefenomgeving Facet. Website Facet met oefenexamens. Kennispunt MBO Taal en Rekenen. Website van het Kennispunt MBO Taal en Rekenen. JOB voor studenten.
MBO opleidingen in Horst Limburg CITAVERDE.
Maar ook op het gebied van dierverzorging, natuur en bloemstyling zit je in Noord-Limburg op de juiste plek. Zoek je MBO opleiding in Venlo of omgeving? Horst ligt op een spreekwoordelijke steenworp van deze stad, dus bekijk zeker het opleidingsaanbod van CITAVERDE College in Horst!
MBO Theaterschool.
Of werk je liever als stagemanager, licht of geluidstechnicus, theatervormgever, decor of kostuumontwerper? Op de MBO Theaterschool is ruimte voor jouw ambities. We bieden plek aan 275 studenten met een passie voor theater, techniek, productie en vormgeving. Wij zijn creatieve doeners die barsten van energie.
Kwaliteitsnetwerk mbo Stichting Kwaliteitsnetwerk MBO.
Zo helpen we mbo instellingen overzicht te houden en zorgen we met elkaar voor efficiƫnte benutting van expertise. Daarnaast onderhoudt het netwerk de contacten met andere betrokkenen op het gebied van onderwijskwaliteit in het mbo zoals de onderwijsinspectie en de MBO Raad.
Mbo opleiding Musicalperformer De Nederlandse Musical Academie Rijn IJssel.
je hebt een diploma lbo, vbo of vmbo kaderberoepsgerichte leerweg, vmbo theoretische leerweg, mavo, mavo-vbo of vmbo gemengde leerweg. je hebt een diploma basisberoepsopleiding mbo niveau 2 of vakopleiding mbo niveau 3. je hebt een bewijs dat je de eerste 3 leerjaren van de havo of het vwo goed hebt doorlopen.
Van mbo naar hbo Hogeschool Saxion.
Dan kun je gewoon in september starten met een opleiding bij Saxion! Lees meer over wat er voor jou mogelijk is en of je aan de voorwaarden voldoet. Wil jij je optimaal voorbereiden op jouw overstap naar het hbo? Om jou op weg te helpen met je studie bij Saxion, hebben wij het 100-dagen programma opgezet. Met de mogelijkheden van het programma kun jij je optimaal voorbereiden op jouw hbo-opleiding en krijg je voor de zomer, maar ook in de eerste maanden op het hbo de ondersteuning die jij nodig hebt! Meld je aan! Tonen: Verbergen: Toelating op hbo. Toelating op hbo. Bij Saxion kun je na het mbo niveau 4 uit bijna alle hbo-opleidingen kiezen.
Home Lentiz Corporate.
Onderwijs voor volwassenen. Welkom bij Lentiz onderwijsgroep. We zijn er voor jou! Lentiz is een scholengroep met 14 scholen voor voortgezet onderwijs vmbo, havo en vwo en middelbaar beroepsonderwijs mbo. Ook kun je bij ons cursussen of trainingen volgen. Kies jouw Lentiz-school.
Voorwaarden voor mbo-opleidingen RVO.nl Rijksdienst.
U biedt praktijkbegeleiding aan een deelnemer van een mbo opleiding in de beroepsbegeleidende leerweg mbo-bbl. Uw bedrijf of organisatie is voor de periode waarin de begeleiding heeft plaatsgevonden door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB erkend als leerbedrijf. De opleiding moet zijn gericht op een volledig diploma en zijn opgenomen in het Centraal register beroepsopleidingen Crebo. Op de site van SBB vindt u meer informatie over alle crebo opleidingen en de van toepassing zijnde kwalificaties van een opleiding.

Contacteer ons