Zoeken naar hbo opleidingen

   
hbo opleidingen
 
Post-hbo beroepsopleidingen.
Toon alle opleidingen en cursussen. Modulaire opleiding Infant Mental Health generalist. Infant Mental Health IMH draait om de basis voor een veilige ontwikkeling: een goede band tussen de ouders en het zeer jonge of nog ongeboren kind. In deze opleiding leer je problemen in de ouder-kindrelatie observeren, sig.
Opleidingen overzicht Beeckestijn Business School.
VERTALING NAAR DE PRAKTIJK. TOPDOCENTEN: SPECIALISTEN UIT HET VAKGEBIED. Je bent hier.: Een selectie van onze opleidingen zien? Filter hieronder op vakgebied, type, budget of duur. Conversie UX Design. Customer Experience CRM. Meer dan 7 dagen. Content Marketing Cross Media.
Opleidingen post-hbo-onderwijs.
U kunt een persoonlijke case meenemen die wordt aangepakt tijdens uw opleiding. U verlaat de opleiding niet alleen met een erkend diploma maar ook met een doortimmerd plan om uw case aan te pakken. Praktischer kan niet. Veel opleidingen zijn ook in een maatwerkvariant incompany mogelijk.
Alle hbo-opleidingen van Nederland. Kies de hbo-opleiding die bij je past.
Schouten en Nelissen Particuliere hbo-opleidingen Tio Eurocollege ICM Opleidingen Tias Business School IMK Opleidingen. Inholland Academy Pedagogiek HRO. HBO Rechten HvA. HBO Industriele automatisering Hogeschool Dirksen HBO ICT-telecom Hogeschool Dirksen Bouwkunde Haagse Hogeschool Civiele Techniek Haagse Hogeschool. Over deze site Adverteren Contact.
Opleidingen HZ University of Applied Sciences.
Tijdens de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde leer je techniek, management en economie zo in te zetten dat je in staat bent productieprocessen te verbeteren of organisaties winstgevend of milieuvriendelijker te maken. Deeltijd / 2 jaar / NL / Vlissingen. Kies dan voor de Engelstalige opleiding Tourism Management en ontwikkel jezelf tot pionier binnen de toeristische en hospitality sector en studeer midden in de toeristische praktijk in Zeeland. Voltijd / 3 jaar of 4 jaar / EN / Vlissingen. Tourism Management Associate degree. Ontdek je graag nieuwe bestemmingen en culturen en spreken vrije tijd, een gezonde levensstijl, reizen en gastvrijheid je aan?
Open Dagen HBO opleidingen Academie Artemis.
Worden de opleidingen en of cursussen ook in het Engels gegeven? Nee, de basis doceertaal is Nederlands. Buitenlandse studenten zullen de Nederlandse taal aantoonbaar in voldoende mate moeten beheersen. Op een correcte taalbeheersing op hbo niveau wordt nadruk gelegd. Mijn dochter is 16 jaar, maar ze weet zeker dat ze styliste wil worden. Kan ze dan ook de opleiding bij jullie doen?
NOVI Hogeschool is dé Hbo opleider voor professionals in ICT: NOVI Hogeschool.
Daarom kun je bij ons kiezen uit de volgende studierichtingen.: Met de opleiding hbo ICT kun je je breed en praktijkgericht ontwikkelen. De Keuzegids heeft de deeltijdvariant van deze opleiding al een aantal jaar op rij beloond met het predicaat Topopleiding.
Maritieme opleidingen HBO Maritime by Holland.
Maritieme Techniek is zowel op HBO als wetenschappelijk niveau te volgen. Specialistische opleidingen op HBO en MBO-niveau. Havens ontwikkelen, olieplatformen bouwen of pijpleidingen aanleggen op de bodem van de oceaan: bij al deze projecten zijn hooggekwalificeerde hydrografen betrokken die metingen verrichten in en rond het water.

Contacteer ons