Resultaten voor opleiding communicatie hbo

   
opleiding communicatie hbo
 
Communicatie HZ University of Applied Sciences.
Pre Departure avond 2020. Informatie voor ouders. Informatie voor ouders. Kiezen voor de HZ. Wat past bij mij? Kenniscentra en lectoraten. Projecten en publicaties. HZ als partner. HZ als partner. Vraagstukken en onderzoek. Werk en stage. Over de HZ. Over de HZ. Contact en locaties. Contact en locaties. Werken bij de HZ. Werken bij de HZ. Werken in het onderwijs. Werken en wonen in Zeeland. College van Bestuur. Raad van Toezicht. Algemene voorwaarden / geheimhouding. Bestuur en beheer. Onderwijs en examenregelingen. HZ Green Office. Ga direct naar. Studenten over de opleiding. Na de opleiding. Als favoriet opslaan. Ben je graag creatief bezig met tekst, beeld en video? En wil je alles weten over hoe je mensen het beste bereikt met jouw boodschap? Dan is de opleiding Communicatie iets voor jou!
Communicatie Hogeschool van Amsterdam. Creating Tomorrow.
De 4-jarige bacheloropleiding Communicatie leidt je op tot de allround communicatieprofessional van vandaag én morgen. Tijdens de praktijkgerichte opleiding Communicatie krijg je de nodige theorie en werk je veel in projecten. Je krijgt gastcolleges en werkt samen met diverse bedrijven.
HBO Communicatie NCOI Opleidingen en Trainingen.
Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. Fase 1 van NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor Communicatie 1 of 2 jaar.
Oriëntaalse Talen en Communicatie hbo-opleiding.
Bij de opleiding Oriëntaalse Talen en Communicatie word jij communicatiespecialist voor het Midden en Verre Oosten. Je bestudeert communicatietheorieën, doet onderzoek en bedenkt met welke boodschap en via welke digitale kanalen een organisatie overtuigend kan communiceren met internationale partners, medewerkers en klanten.
HBO Communicatie.
Is een opleiding Communicatie iets voor jou? Het antwoord is ja" als je gevoel voor taal hebt, kunt organiseren, creatief bent in woord en beeld, je voelsprieten altijd uit hebt staan voor ontwikkelingen in je omgeving intern en extern en analytisch bent. Op deze pagina hebben we het over hbo Communicatie, maar wist je dat er ook een aanverwante opleiding bestaat met de naam Informatiedienstverlening management?
HBO Communicatie SRM Opleidingen en trainingen.
Bereik van social media. Social media monitoring tools. Management en organisatie. Inzicht in de werking van organisaties. Organisatiestructuur en processen. Managementtaken en leiderschapsstijlen. Leidinggeven en motiveren. Plannen, aansturen en bewaken. Werkverdeling en samenwerking. Bevoegdheden en besluitvorming. Effectief communiceren en beïnvloeden. Inzicht in jezelf en anderen. Motivatie en belangen van anderen. Lastige gesprekken voeren. Weerstand en emoties. Beïnvloedingsvaardigheden en strategieën. Je doelen bereiken. Communicatie in de praktijk. Analyse van communicatievraagstukken. Praktische toepassing van de opleiding in de praktijk. Actuele praktijkcases en praktijktoepassingen. 2 bijeenkomsten van 3 uur Je rondt dit programma af met een eindopdracht. Je rondt de modules Management en organisatie af met een digitaal examen. De module Effectief communiceren en beïnvloeden wordt afgerond met een mondeling examen. De overige modules sluit je af met een praktijkgerichte opdracht. Ook werk je aan een eindopdracht. Sluit je alle modules en de eindopdracht met een voldoende af, dan ontvang je het diploma HBO Communicatie van onze businesspartner NCOI. Indien je eventueel verder wilt studeren en je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvang je vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding. Het programma HBO Communicatie duurt 1 jaar.
Hbo-opleiding Communicatie voltijd bachelor Hogeschool Utrecht.
Direct naar de inhoud Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de zoekfunctie. Voltijd Deeltijd, duaal en cursussen. Onderzoek Samenwerken Menu. Communicatie Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Communicatie In het kort Tijdens de opleiding Na de opleiding Toelating. Alle resultaten total label. label label meta. Opleidingen deeltijd en duaal of cursussen.
HBO Communicatie en Multimedia Design erkende deeltijd opleiding.
Ga dan voor de NTI HBO Communicatie Multimedia design Bachelor. Na deze opleiding kun je aan de slag in marketing en communicatie of media, en weet je hoe je digitale media zoals een website of app optimaal kunt vormgeven. Na deze HBO communicatie opleiding ben jij een waardevolle communicatieprofessional.

Contacteer ons