Resultaten voor douane opleiding mbo

   
douane opleiding mbo
 
Douanier Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Als je douanier wilt worden, zal je in dienst moeten treden bij de belastingdienst. Als je de grens wilt bewaken en immigratiewetten wilt handhaven, moet je een opleiding bij de Koninklijke Marechaussee volgen. Maar je kunt ook vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren door een beveiliger te worden. Naar opleidingen en vacatures Kenmerken douanier.
Luchthaven ROC van Amsterdam.
Dan is een luchthavengerichte opleiding bij MBO College Airport echt iets voor jou. Welke opleiding vind je het meest interessant? Allround Facilitair Medewerker Luchthaven. Facilitair Medewerker Luchthaven. Constructie Repair Specialist. Eerste Monteur Vliegtuigonderhoud. Facilitair Manager Luchthaven. Veiligheid Vakmanschap 4 Avionica.
Medewerker Douane fysiek toezicht Haven Rotterdam Vacatures Talent Gezocht!
In jouw rol als medewerker Douane is het belangrijk dat je een goede lichamelijke conditie hebt en goed presteert op de shuttle run. En omdat ook wij willen dat je goed voorbereid aan de slag kunt in je nieuwe functie, krijg je van ons een opleiding: een pittige, én ook heel leerzame periode waarin je al veel nieuwe collegas kunt leren kennen! Als je de opleiding succesvol hebt afgerond, kom je bij ons werken. Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Cor? Je hebt een vmbo tl-diploma, vmbo-gl diploma óf mbo 3-diploma, bij voorkeur in de richting handhaving, toezicht veiligheid óf in een financieel of juridisch administratieve richting.
Vacatures douane opleiding mbo in rotterdam Trovit.
Vacatures douane opleiding mbo in rotterdam. 1-15 van de 42. customer service medewerker 2. Capelle aan den IJssel 1. Minder dan 15 km. Minder dan 25 km. Minder dan 50 km. Minder dan 75 km.
Douane Cursussen Trainingen ROC.nl.
Externe communicatie 5. Functionerings Beoordelingsgesprekken 2. Interne communicatie 4. Schriftelijke communicatie 26. Schrijven van teksten 22. HBO communicatie 6. Offertes schrijven 1. Rapporten schrijven 3. Detailhandel en Horeca. Restaurant management 200. Zelfstandig Ondernemer 24. AOV Middenstand / Startend Ondernemer 6.
Coördinator havenlogistiek KiesMBO. KiesMBO.
Je krijgt les in havenlogistiek, hoe de douane werkt en welke documenten nodig zijn bij transport door de haven. Gevaarlijke stoffen worden ook getransporteerd, daar gelden speciale regels voor. Die leer je kennen. In dit beroep heb je veel contact met internationale klanten, de talen Engels en Duits komen dan ook voorbij. De vakken Nederlands, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren. Wanneer word je toegelaten? In het algemeen kun je de opleiding starten met.: Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg mavo. Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding mbo niveau 2.
Medewerker Douane: Salaris, Vacatures, Opleiding, Taken, Toekomst Skills.
Wil je Medewerker Douane worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Medewerker Douane. Hoe word je een Medewerker Douane? Voor de functie van Medewerker van de Douane is een MBO opleiding in fiscale richting genoeg.
Informatie over het beroep Douanier Mijnzzp.nl.
Daarnaast heeft de douane als taak het opsporen van economische delicten, zoals het niet afdragen van verschuldigde belastingen, en controleert de douane of goederen op de juiste manier in of uitgevoerd worden. De verschillende werkzaamheden van de douane hebben betrekking op veiligheid, gezondheid, economie en milieu VGEM.

Contacteer ons