Zoeken naar douane opleiding mbo

   
douane opleiding mbo
 
Vacatures Logistiek.
Customer Service Medewerker Douane Westland W S.
Grootste vacatureaanbod van het Westland! Vacature: Customer Service Medewerker Douane in Westland. Deel deze vacature. Website door Secure Design Webdevelopment. Copyright 2018 Westland Werving en Selectie Algemene voorwaarden en Privacy Policy. You can login using your social profile. Problem with login?
MBO College Airport en KLM openen opleidingscentrum voor luchtvaartlogistiek.
Van stewardess tot vliegtuigtechnicus en van logistieke vakman, facilitair medewerker tot luchthavenbeveiliger. Ook zijn er opleidingen voor de internationale travel hospitality branche en zijn er twee Entree-opleidingen. MBO College Airport werkt nauw samen met Luchtvaart Community Schiphol, de publiek-private samenwerking met de bedrijven op Schiphol.
Douane Declarant Douane Declarant Werken bij Sligro Food Group.
minimaal een MBO 4 opleiding hebt afgerond.; In het bezit bent van een diploma als Declarant.; Minimaal twee jaar werkervaring hebt in een gelijksoortige functie ervaring hebt opgedaan met het schakelen met de douane op het gebied van speciaal tarief invoerrechten en belastingtechnische aangelegenheden.;
Manager Transport en Logistiek Gilde Logistiek College.
In de transport en logistiek zijn veel wetten en regels, bijvoorbeeld over douane, arbo en milieu. Na de opleiding schud je ze zo uit je mouw. Je krijgt ook lessen Nederlands, Engels, Duits en rekenen. Zoals bij alle opleidingen volg je een of meer keuzedelen.
Vacature Declarant Heijen MBO/ MTS.
Dan is dit jouw baanAls aankomend declarant ga je leren het in orde maken van diverse douanedocmenten. Dit betreft een vaste vacature, waar het de bedoeling is dat je uiteindelijk een opleiding gaat volgen. Je wordt een specialist op het gebied van: import/export/transit, elektronisch verwerking m.b.v. sagitta, douane-service maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 21.00 uur, neutraliseren van importzendingen, carnet afhandelingstatistiek, dienstverlening, fiscaal vertegenwoordiging, aanvraag douanevergunningen, verzorgen van de administratie van douane entrepots.
Medewerker Douane fysiek toezicht Haven Rotterdam Vacatures Talent Gezocht!
In jouw rol als medewerker Douane is het belangrijk dat je een goede lichamelijke conditie hebt en goed presteert op de shuttle run. En omdat ook wij willen dat je goed voorbereid aan de slag kunt in je nieuwe functie, krijg je van ons een opleiding: een pittige, én ook heel leerzame periode waarin je al veel nieuwe collegas kunt leren kennen! Als je de opleiding succesvol hebt afgerond, kom je bij ons werken. Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Cor? Je hebt een vmbo tl-diploma, vmbo-gl diploma óf mbo 3-diploma, bij voorkeur in de richting handhaving, toezicht veiligheid óf in een financieel of juridisch administratieve richting.
Medewerker Douane Landelijk Tactisch Centrum indebuurt Utrecht.
En omdat wij willen dat je goed voorbereid aan de slag kunt in je nieuwe functie, krijg je van ons een opleiding: een pittige, én ook heel leerzame periode waarin je al veel nieuwe collegas kunt leren kennen! Als je de opleiding succesvol hebt afgerond, kom je bij ons werken. Wil je meer weten over werken bij het DLTC als medewerker Douane? Lees dan hier verder. Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Tineke? Je hebt een vmbo tl-diploma, vmbo-gl diploma óf mbo 3-diploma, bij voorkeur in de richting handhaving, toezicht veiligheid óf in een financieel of juridisch-administratieve richting.

Contacteer ons