Resultaten voor mbo opleiding nagelstyliste

   
mbo opleiding nagelstyliste
 
MBO Pedicure 3.
Dan heb je een baan nodig bij een werkgever in de nagel of voetzorg. Als jij kiest voor de mbo opleiding nagelstyliste op niveau 3, dan bepaal je voor een deel je eigen inhoud met een of meerdere zit een keuzedelen.
Schoonheidsspecialist ROC Mondriaan. Hamburger. Close icon. Fill 5. Close icon.
Leeghwaterplein 72 2521 DB Den Haag. Niveau 4 bol Allround schoonheidsspecialist. Dit duurt na het afronden van de opleiding Schoonheidsspecialist, dan nog maar 1 jaar! Op zoek naar een specifieke opleiding? Filter alle opleidingen. Onze strategische koers. Organisatie en bestuur. VOOR DE DECANEN. Alles over aanmelden. Studie en loopbaanadvies. MonCoach: kies voor een coach tijdens je studie. Aansluiting mbo naar hbo.
Vergelijk MBO opleidingen Nagelstyliste.
Net als jij, houden we van leren. Daarom gebruiken we cookies om je gebruikservaring te verbeteren. Deze worden door ons en derde partijen gebruikt om je gebruiksgedrag op deze site te verzamelen. Door verder gebruik te maken van onze site ga je hier mee akkoord. Lees ons privacybeleid. Met cookies verbeteren we je ervaring. Door verder te gaan ga je akkoord met ons privacybeleid. people Collega's' gezocht! account_circle Mijn Springest. Online leren overzicht. group Incompany training. Inschrijven met laagste prijsgarantie. Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in. Vergelijk MBO opleidingen Nagelstyliste. Bekijk ook: Kapper, Pedicure, Schoonheidsspecialist / Schoonheidsverzorging en Visagie. Bekijk ook: Kapper, Pedicure en Schoonheidsspecialist / Schoonheidsverzorging. tune 1 actieve filter reorder Sorteren. MBO Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Sortering veranderen clear. Relevantie en ervaringen. Prijs hoog laag. Prijs laag hoog. Tijdsduur lang kort. Tijdsduur kort lang. Algemene informatie De opleiding Allround Nagelstyling van De Nederlandse Beauty School is een praktijkopleiding, waarin de behandelde theo.
Leer nagels stylen met de Nagelstyling opleiding NTI.
Proefles doen Direct inschrijven. Professioneel nagels verzorgen en stylen. Wie wordt er nou niet blij van prachtige nagels? De finishing touch van een verzorgd uiterlijk. Een klassieke French manicure, een mooi kleurtje of een klein kunstwerkje. Het kan allemaal. Wil jij mensen gelukkig maken met verzorgde nagels? Ben je creatief, verzorgend en kun je precies werken? Dan is de opleiding Nagelstyliste echt iets voor jou.
Opleidingen en Trainingen Manicure Breda.
Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Manicure in Breda aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio. Bekijk alle opleidingen Manicure Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Manicure. Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Manicure. Trainingen cursussen Creativiteit. Trainingen cursussen Klantgerichtheid. Trainingen cursussen Omgaan met details. Trainingen cursussen Resultaatgerichtheid. Online Cursussen Trainingen Manicure. Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Manicure. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Manicure nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen. Handen en nagels vakkundig verzorgen? Volg de manicure opleiding en leer de kneepjes van het vakIn de opleiding Manicure leer je alle facetten van het veelzijdige vak manicure, zoals: scrubbehandelingen, maskers en pakkingen, handmassages en nagellak aanbrengen. Ook leer je. Onderwerp opleiding Nagelstyliste.
Uiterlijke verzorging Aventus.
Dutch language courses and integration. Kies je opleiding. Kies in 5 stappen. Doe de keuzehulp. Een dagje meelopen. Mbo voor havisten. Vavo: haal je mavo/havo/vwo-diploma. Leren in de praktijk. Vakanties en jaarrooster. Iris versus Fabienne. Onze talentvolle studenten. MBO Ambassadeurs Verkiezing.
Allround Schoonheidsspecialist: Drenthe College.
1 april is een belangrijke datum: Meld je je voor die tijd dan ben zeker dat je in aanmerking komt voor de opleiding van jouw eerste keuze. Even opladen voor de laatste loodjes. Super Last-Minute Studiekeuze Kies DC! Nog niet gekozen? Tot in september! Meer mogelijkheden voor jou. Niveau 2 Emmen BBL BOL. Niveau 3 Emmen BOL.
Onze opleidingen in Zeeland Scalda.
Opleiding verzorgende ig Zeeland. Als verzorgende individuele gezondheidszorg verzorgende ig ben je actief op het gebied van zorg, wonen, huishouden en welzijn. Je kunt aan de slag in allerlei beroepspraktijken en zorgsituaties: een verzorgingshuis of woonvormen voor gehandicapten in Middelburg of andere plekken in Zeeland. Ook kun je bij de zorgvragers thuis komen te werken. Je werkt voor heel verschillende mensen die zorg nodig hebben, zoals ouderen, chronisch zieken, revaliderende mensen, vrouwen die op het punt staan te bevallen, kraamvrouwen, pasgeborenen, mensen met een handicap en mensen met psychiatrische problemen. Benieuwd naar de opleidingen van Scalda in Vlissingen, Middelburg, Goes en Terneuzen? Ja, ik wil meer weten over de opleidingen van Scalda! Meer over BOL / BBL. Meer over mbo verpleegkunde.

Contacteer ons