Op zoek naar creatieve hbo opleidingen?

   
creatieve hbo opleidingen
 
Creative Business voltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Die fris en creatief nieuwe mediaconcepten ontwerpen om organisaties succesvoller te maken. Niet alleen commercieel, maar ook maatschappelijk. Vind jij het interessant om later als manager, ondernemer of adviseur zulke concepten te ontwikkelen? Bij Creative Business leer je die plannen uitvoeren en checken hoeveel waarde je ermee creƫert. Vooral aan de hand van echte vraagstukken van organisaties. Bij Creative Business word je vandaag de creatieve businessleider van morgen. Lees meer over de opleiding Creative Business.
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Maak er gratis 1 aan! Er zijn nog geen favorieten toevoegd. Nederlandse Taal NT2. Help / FAQ. Test jouw talent! Uw aanbod plaatsen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk. Uw aanbod online? Uw opleidingen / cursussen plaatsen?
HBO Cultuur en Kunst opleidingen.
Als je een creatieve inborst hebt, dan is een opleiding binnen Cultuur en Kunst helemaal iets voor jou. Maar daar binnen zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt voor het ontwerpen gaan, maar ook voor dans, muziek toneel. HBO Communication and Multimedia Design: waarbij je leert hoe je tekst, beeld en geluid inzet. HBO Creative Business: leer alles over de productie van audiovisuele, gedrukte en nieuwe media. HBO Creative Media and Game Technologies: volg je als je games wilt gaan ontwerpen. HBO Fashion Textile Technologies: mode en stoffen zijn jouw passie. HBO Interior Design Styling: als het jouw grote droom is om bezig te zijn met interieurs. HBO Industrieel Product Ontwerpen: is een combinatie van techniek, vormgeving en bedrijfskunde. HBO Vormgeving: wil je niets liever dan grafische ontwerpen, animaties maken of met bewegend beeld aan de slag? Opleidingen op het gebied van Dans, Muziek Toneel.
Vacatures / Villamedia. Zoek. Sluiten. Menu. Filter. Zoek. Sortering. Maak favoriet. Maak favoriet. Maak favoriet. Maak favoriet. Maak favoriet. Maak favoriet. Maak favoriet. Maak favoriet. Maak favor
Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zon 800.000 pageviews. Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.
Creatieve Therapie hbo-opleiding.
Centres of expertise. Werken en leren. Deze opleiding heet tegenwoordig Vaktherapie. De inhoud van de opleiding is hetzelfde gebleven. Duur 4 jaar, start in september. Deze opleiding heeft een nieuwe naam: Vaktherapie. Looptijd: 4 jaar, start in september. Bekijk alle opleidingen.
Ik zoek een opleiding waar ik mijn creativiteit in kwijt kan Springest.
Wendy Schouten Outline Education. Ik lees dat je op zoek bent naar een combinatie tussen een zakelijke en creatieve studie. Naar mijn mening maakt het beroep eventmanager deze combinatie. Vele HBO opleidingen bieden deze opleiding aan. De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht is er een van.
Hbo-opleiding Creatieve Therapie CT.
Als je de hbo-opleiding Creatieve Therapie wilt gaan doen, moet je creatief zijn aangelegd. In de opleiding leer je hoe je mensen met psychische problemen met behulp van kunstzinnige middelen als tekeningen of rollenspelen kunt helpen. Bij enkele hogescholen valt de opleiding Creatieve Therapie onder de nieuwe hbo-opleiding Vaktherapie. Wat kun je ermee worden? Als je de opleiding hebt afgerond ben je creatief therapeut.
Hbo Vaktherapie voorheen Kunstzinnige Therapie Hogeschool Leiden.
Word ook vaktherapeut. Heb jij nu een goed beeld van de opleiding en kijk je ernaar uit om zelf aan de slag te gaan in een van de drie creatieve richtingen van Vaktherapie? Bekijk de aanmeldprocedure. Doe de Reality Check. Hbo vaktherapie in Leiden. Bij onze hogeschool kun je meer dan alleen je studie volgen. Zo bieden we een Honoursprogramma aan en extra ruimte voor ondernemerschap. Ook kun je een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs door lid te worden van je opleidingscommissie of de Studentenraad. Verder heeft de opleiding Vaktherapie van Hogeschool Leiden een actieve studievereniging: Artemisia. Deze organiseert wekelijkse koorzang en geregeld bijeenkomsten zoals lezingen en workshops. Bezoek onze facebookpagina. Meer zien van onze hogeschool? Ontdek Leiden als studentenstad. Download deze pagina als brochure pdf. Vorige pagina Volgende pagina. Vorige pagina Volgende pagina. Voordat je aan je opleiding bij Hogeschool Leiden kunt beginnen is het belangrijk om een aantal praktische zaken te regelen. Je moet je om te beginnen inschrijven. Onze opleidingen kennen verschillende toelatingseisen.

Contacteer ons