Meer resultaten voor mbo opleidingen rotterdam

   
mbo opleidingen rotterdam
 
Mbo-onderwijs automotive AMT.
Na de basisschool.
Ook het leerwerktraject geeft toegang tot een niveau 2 opleiding in het mbo, mits deze verwant is. Is die niet verwant, dan kunnen eventueel nadere eisen door het mbo worden gesteld. Elke leerweg kent een keuze uit vier sectoren: Techniek, Zorg en Welzijn, Economie en Landbouw. Leerlingen in het VMBO kiezen op zijn vroegst aan het eind van het tweede leerjaar voor een van die sectoren. Binnen deze sectoren bestaan weer beroepsgerichte programma's. Niet elke school heeft alle beroepsgerichte programma's' in huis. Een leerling kan dus bijvoorbeeld niet overal voertuigentechniek of zorg-en-welzijn-breed volgen. Het is daarom raadzaam om bij de vmbo-scholen bij u in de omgeving na te vragen welke opleidingen zij aanbieden.
Home.
Ben je er nog niet uit? De juiste studie kiezen is best lastig, hoe weet je nu wat je later wilt doen? Nova College helpt je graag ontdekken welke opleiding het best past bij jouw persoonlijkheid en bij je ambities.
Werkgever voor professionals in de IT en Techniek InWork.
Marketing en Communicatie Medewerker Amsterdam. Senior HR Adviseur Amsterdam. Recruiter Techniek Rotterdam Rotterdam. Accountmanager Techniek Rotterdam Rotterdam. Recruiter Techniek Amsterdam Nederland. Bekijk alle Interne Vacatures. WIE ZIJN WIJ? Bij InWork vinden en verbinden wij Professionals. Wij werven enthousiaste IT en Techniek Professionals en helpen ambities waar te maken. Dit doen wij door opleidingen, trainingen en persoonlijke coaching te bieden die aansluiten bij het gewenste groeipad.
Printmedianieuws.nl: Grafische MBO opleidingen in Top-10 vakcolleges.
De verschillende MBO instituten krijgen in de gids een waarderingscijfer, waarop leerlingen hun keuze kunnen baseren. Alle grafische MBO opleidingen staan in het lijstje van de beste MBO vakopleidingen van ons land. En dat is een duidelijk erkenning van het specialisme op mediagebied van de bekende Grafische Lycea/colleges in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam ten opzichte van reguliere MBO opleidingen die media opleidingen erbij doen.
HMC mbo vakschool bekijkjetoekomstnu.
HMC mbo vakschool. Wist je dat het HMC Rotterdam 15 mbo-opleidingen op één locatie heeft, waar 1400 jongeren studeren? Over deze locatie. zijn we een zelfstandige vakschool waar onze leerlingen in een werkplaats-setting praktisch onderwijs krijgen. Opleidingen bij HMC mbo vakschool.
Middin vacatures, stages, opleidingen en organisatiegegevens MediVacature.nl.
Midden in de wijk, in de directe omgeving van de cliënt. Middin is werkzaam in Zuid-Holland, onder andere in Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Wij beloven dat.: Je bewegingsvrijheid krijgt om het goede te doen voor en met cliënten. Jij hebt invloed. Je binnen Middin alle kanten op kan en mag. Je mag opleidingen volgen, nieuwe doelgroepen leren kennen en andere werkplekken verkennen.
Scheepvaart en Transport College vmbo en mbo-opleidingen.
STC Training Consultancy. Praktijkgerichte vmbo en mbo-opleidingen. Voor havens, scheepvaart, transport en procesindustrie. Welkom op het STC. Het STC onderdeel STC Group is een echte verticale vakinstelling. Wij bieden vmbo en mbo-opleidingen voor iedereen die straks aan de slag wil in de dynamische wereld van scheepvaart, transport, procesindustrie of havens. Vanaf 25 augustus 2017 wordt het vmbo-onderwijs aangeboden onder de naam STC vmbo college en het mbo-onderwijs onder het STC mbo college. Of je nu droomt van een carrière aan boord van een schip, achter het stuur van een vrachtwagen of in de cabine van een trein; met een diploma van het STC vmbo college ligt de wereld aan je voeten, en op het STC mbo college volg je een toekomstgerichte opleiding voor de wereld van morgen. Het STC vmbo college heeft twee vestigingen in Rotterdam. De mbo-opleidingen van het STC mbo college bieden wij aan op verschillende locaties in Rotterdam, Stellendam, Brielle, Katwijk en Zwolle. Direct naar het STC vmbo college.

Contacteer ons