Meer resultaten voor 2 jarige hbo opleiding

   
2 jarige hbo opleiding
 
Korte opleidingen aan Hogeschool Rotterdam Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Een Associate degree biedt een goede overgang van mbo naar hbo en is tevens een wettelijk erkent diploma. Voor wie is een korte opleiding aan Hogeschool Rotterdam vooral interessant? studenten mbo-4 die twee jaar door willen studeren. werkenden die zich verder willen ontwikkelen op hbo-niveau. studenten met een praktische houding. studenten die goed weten wat ze willen worden beroepsoriëntatie. ook leerlingen met het havodiploma zijn van harte welkom. Interesse in een korte opleiding aan Hogeschool Rotterdam? Bekijk dan zeker even ons aanbod van tweejarige Associate degree-opleidingen. Op de pagina van Rotterdam Academy is ook de nodige informatie te vinden over de 2-jarige hbo-opleidingen die Hogeschool Rotterdam aanbiedt.
Start Associate degree Ondernemen."
Komend studiejaar start het Instituut voor Marketing Management van de Hanzehogeschool Groningen met de tweejarige opleiding Associate degree Ondernemen. Deze opleiding is geschikt voor mensen die opgeleid willen worden als zelfstandig ondernemer of assistent bedrijfsleider in het midden en kleinbedrijf. Een Associate degree is een 2-jarige studie in het hbo.
Een associate degree: een erkend hbo-diploma in 2 jaar Hogeschool van Amsterdam. Creating Tomorrow.
Het collegejaar van de Ad-opleidingen begint op 1 september. Bekijk de collegegeldtarieven 2019-2020. In de collegegeldmeter kun je uitrekenen wat een Ad-opleiding kost. De kosten voor leermaterialen zoals boeken of een laptop verschillen per opleiding. Meer informatie hierover vind je op de opleidingspagina's.
Clusius College Ad-hbo.
Een waardevol hbo-diploma in slechts twee jaar tijd! Een associatie degree ad-hbo is een tweejarige opleiding die tussen het mbo en hbo in zit. De assiociate degree heeft een zelfstandige positie binnen het hoger onderwijs, naast de bachelor en master.
Opleidingen HZ University of Applied Sciences.
Bedrijfskunde Associate degree. Met jouw kennis op het gebied van economie, management en recht los je bedrijfskundige vraagstukken makkelijk op na de opleiding Bedrijfskunde. Deeltijd / 2 jaar / NL / Vlissingen. Built Environment Associate degree. In samenwerking met HZ en Avans kun je de Associate Degree Built Environment volgen aan de nieuwe AD-academie in Roosendaal.
Associate Degree volgen bij Fontys? Fontys.
Verschil hbo en wo. Switchen van opleiding. Welke studie kiest jouw zoon of dochter? Associate degree: een hbo-opleiding van 2 jaar. Zoek je een hbo-opleiding van 2 jaar? Dan is een Associate degree iets voor jou! Je hebt een mbo-4 diploma, maar vindt de stap naar een hbo-bachelor van 4 jaar te groot?
HBO Associate Degree opleiding kiezen: Welke past bij jou?
Alle studies hieronder leiden op voor specifieke beroepen waar in het bedrijfsleven straks behoefte aan is. Studie HBO Associate degree Stad Delivery method. Click here to see search filters. Deze opleiding is toegevoegd aan je vergelijkingslijst in de rechter kolom. Kies ten minste 2 opleidingen om te vergelijken. Weergave 1-50 van 55 resultaten. Ad Agrarisch ondernemerschap. Wil jij ook het agrarisch bedrijf van je ouders overnemen of leidinggeven aan een agrarisch bedrijf? Dan is de studie. Ad Marketing Management. Business School Notenboom. Met commercieel inzicht nieuwe producten of diensten in de markt zetten. Mensen en merken aan elkaar verbinden. Dat kun jij. Land en Watermanagement. Van Hall Larenstein. Ben je al werkzaam in de wereld van Land en Watermanagement en ben je toe aan een volgende stap in. ArtEZ hogeschool voor de kunsten. De Associate degree Interieurvormgever is een 2-jarige opleiding op hbo-niveau speciaal voor mensen met een mbo4-opleiding die hun perspectief willen. Ad International Trade Management. Business School Notenboom. OVERZICHT Ambieer jij een carrière in het internationale bedrijfsleven? Ben je geïnteresseerd in internationale handel en zie je jezelf in. AD Tourism Management. NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. Wil je graag toerisme studeren, maar vind je 4 jaar te lang?
voltijd bachelor 2 jarige PABO verkort Stenden Hogeschool te Assen.
2 jarige PABO verkort. 2 jarige PABO verkort. Heeft u een hbo of universitaire opleiding afgerond, dan biedt PABO Assen u de 2jarige opleiding aan TOP. De studie bestaat uit één lesdag per week, anderhalve dag stage en de rest is zelfstudie.

Contacteer ons