Resultaten voor event management hbo

   
event management hbo
 
Hbo Commerciële Economie IEMES Tilburg Fontys. sk123-logo-full.
Hulp bij je studiekeuze. Van mbo naar hbo. Info voor ouders. Info voor decanen. Studeren en begeleiding. Studeren en topsport. Studeren in het buitenland. Switchen van opleiding. Verschil associate degree, bachelor, master. Werk en studie Werk en studie. Platform voor professionals. Ontdek de mogelijkheden. Cursussen, trainingen, post-hbo. Werken en studeren. Al werkervaring of diploma? Kosten en regelingen. Blijf op de hoogte. Opleidingen, cursussen en trainingen. Stages en afstudeeropdrachten. TEC for Society. High tech systems and materials. Wat is een lectoraat? Domein Mens en maatschappij. Gezondheidszorg en Technologie egt. High Tech Systems and Materials HTSM. Over Fontys Over Fontys. Wie zijn wij. TEC for society. Nieuws en pers. Werken bij Fontys. Waarom bij Fontys? Ben jij onze nieuwe docent? Ontmoet onze collegas! Fontys en de SDGs. Expertisecentrum circulaire economie. Verbouwingsplannen Eindhoven en Tilburg. Contact en locaties. Zoek op trefwoord. Commerciële Economie International Event, Music Entertainment Studies.
Opleiding Eventmanagement hbo mbo Hogeschool Tio.
hbo International Business Management. hbo Hbo Rechten. mbo Commercieel Business Management. mbo Stewardess Receptioniste Hostess. Individuele open dag. Hbo en mbo-opleiding eventmanagement. Word een talent in eventorganisatie! De opleiding Eventmanagement, zowel hbo als mbo, zorgt ervoor dat je een professional wordt in het organiseren van internationale evenementen. Zou je graag een popfestival of grote beurs organiseren? Ben jij als eventmanager in control en kan jij anderen motiveren? Dan is de hbo-opleiding Evenementenmanagement iets voor jou! Eventmanagement draait om het creëren van een beleving. Verplaats je in de gast om een event tot een succes te maken en zet je vakkennis en capaciteiten in op het gebied van management en organisatie.
Leisure Events Management Bachelor voltijd NHL Stenden.
Lees het hele verhaal. In de laatste anderhalf jaar van je opleiding kun jij je specialiseren in een vrijetijdssector: event management, sport of kunst cultuur. Dat betekent dat je twee minoren, je stage en professional product onderzoek koppelt aan een van die werkvelden. Uiteraard kan je ook een generiek traject uitstippelen door het volgen van verschillende minoren en een stage in een andere sector dan Leisure Events Management. Een semester lang werk je aan een belangrijke vaardigheid van de leisure manager: het organiseren van evenementen en projecten. Bedrijven en organisaties zetten evenementen steeds intensiever in om klanten aan zich te binden. Je volgt twee Engelstalige modules en leert meer over projectmanagement, marketing, financiën, conceptualisering en de programmering van evenementen.
HBO-opleiding Eventmanagement Schoevers Deeltijd.
HBO Associate degree. HBO Associate degree Verkort. Beroepsopleidingen, leergangen en specialisaties. Virtual Assistant en Virtual Support. Human Resource Management. Nederlands en Vreemde Talen. Alle deeltijd opleidingen. Over Schoevers Professionals. Werving Selectie en Detachering. De 5 zekerheden. Secretaresse van het Jaar. Secretaresse van het Jaar. Non-index Secretaresse van het Jaar. Stem op jouw favoriet. 035 7 506 140. Secretaresse van het jaar. Events projectmatig aanpakken in grote en kleine bedrijven. Brochure downloaden Kostenoverzicht aanvragen Direct inschrijven. Events projectmatig aanpakken in grote en kleine bedrijven. Bekijk onze locaties. Bekijk onze locaties. Evenementen zijn er in allerlei soorten en maten. Het kan gaan om een belangrijk zakendiner met een kleine groep gasten of om het organiseren van een grote beurs. Ook binnen het bedrijf zijn er heel wat activiteiten die een organisatietalent kunnen gebruiken. Denk aan het organiseren van teamuitjes of het presenteren van halfjaarcijfers. Belangrijk is altijd dat het evenement zorgvuldig is voorbereid. In de Schoevers-opleiding Eventmanagement leer je hoe je met een projectmatige aanpak elk evenement tot in de puntjes verzorgt. Heb je interesse in evenementenorganisatie, dan is deze opleiding van Schoevers de juiste keuze.
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Maak er gratis 1 aan! Er zijn nog geen favorieten toevoegd. Nederlandse Taal NT2. Help / FAQ. Test jouw talent! Uw aanbod plaatsen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk. Uw aanbod online?
Event Management Bijbaan Studentenbureau.
Electrical Engineering WO. Electrotechniek / ICT MBO. Embedded Systems WO. Embedded Systems Engineering HBO. Event Management HBO. Facility Management HBO. Financial Services Management HBO. Fiscale Economie HBO. Fiscale Economie WO. Food en Business HBO. Forensisch ICT HBO. Forensisch Onderzoek HBO.
Hbo-opleiding Ad Eventmanager voltijd associate degree Hogeschool Utrecht.
Bij de hbo-opleiding Ad Eventmanager leer je wat zowel wat een event kan doen voor de communicatie van een merk of organisatie. Tijdens deze tweejarige Associate degree leer je de fijne kneepjes van zowel fysiek als online eventmanagement. Aangemeld, en nu? Start je in september? Voltooi dan je inschrijving. Alle acties op een rij. Je eigen brochure. Meer weten over deze opleiding of over het studentenleven?
Stagiair Event Management vacatures september 2020 Indeed Nederland.
Stagiair Event Management. Op zoek naar een event management stage ten behoeve van kennisoverdracht in het zorgdomein? Je volgt een Hbo-opleiding in de richting van event management., Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor KALCIO Healthcare Vacatures in Almere.

Contacteer ons