Op zoek naar hbo avondopleiding?

   
hbo avondopleiding
 
ROC Nijmegen Enter the school of life.
Koken is mijn passie. Het is voor mij ontspanning en presteren tegelijk. Daan Winkel Student. Wil je weten hoe het is om bij ons je opleiding te volgen? Loop dan een keertje mee! Online Open dagen. Bezoek onze Online Open dagen!
Deeltijdopleidingen HvA. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Delen via Whatsapp. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Creating Tomorrow. Twitter. Facebook. Instagram. LinkedIn. YouTu
De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Deeltijdopleidingen zijn bedoeld voor mensen die al een baan of andere bezigheden hebben, en zich daarnaast verder willen specialiseren binnen hun vakgebied of zich juist willen omscholen naar een ander vakgebied.
Post-hbo beroepsopleidingen.
Opleiding tot Coach SRH. Professionals die werken met de methodiek van SRH Steunend Relationeel Handelen krijgen daarbij coaching of werkbegeleiding. In deze blended opleiding leer je hoe jij als ervaren SRH-hulpverlener individuele collega's' begeleidt en hoe je. Klassikaal: 72 uur. Online: 24 uur. Docentenopleiding Steunend Relationeel Handelen. Een docent Steunend Relationeel Handelen SRH beheerst deze methodiek op expertniveau en combineert dat met didactische vaardigheden. Beide leer je in deze intensieve, praktische opleiding. Onder begeleiding van een ervaren docent doe je.
Hbo bacheloropleidingen deeltijd avondopleiding.
Werken en studeren. Online voorlichtingen Fontys Pro. Werkervaring of eerder behaalde diploma's? Kosten en betaling. Wat is een hbo-bachelor opleiding? Een hbo-bachelor is een geaccrediteerde volwaardige hbo-opleiding die opleidt tot bachelorniveau. Het diploma is gelijk aan de hbo-voltijdopleiding en de studie duurt net als de voltijdvariant 4 jaar waarbij je een of twee dagen per week onderwijs volgt, dat kan zijn als avondopleiding of verspreid over verschillende dagdelen. De invulling van het les en praktijkrooster stage verschilt per opleiding. Bekijk alle deeltijd bachelors. Wil je een hbo-bachelor in deeltijd gaan volgen dan ben je in principe toelaatbaar tot de opleiding als je beschikt over één van de volgende diplomas.: havo/vwo, met het juiste profiel of toelaatbare vakkenpakket. mbo, bve-diploma met niveau 4. Vaak is vrijstelling mogelijk op basis van eerder opgedane werkervaring. Als je niet in het bezit bent van zon diploma en je bent 21 jaar of ouder, dan kun je een toelatingsonderzoek doen. Kijk bij de betreffende opleiding onder het kopje Toelatingseisen voor meer informatie en de exacte toelatingseisen. Aanmelden voor een hbo bachelor in deeltijd kan tot 1 september.
Visagie / Make-up Artist in 20 weken Nederlandse Kappersakademie.
Voor het leven. Wij doneren 10, voor iedere student die van start gaat met de avondopleiding Make-up Artist. Benieuwd naar welk onderzoek wij financieel ondersteunen? In korte tijd leer je de basis van het kappersvak. Altijd op een praktijkgerichte manier en in een professionele kapsalon. De opleiding biedt een unieke kans om iets te doen met je passie voor haar. Kwaliteit en Erkend. Kies je voor de Nederlandse Kappersakademie, dan kies je voor kwaliteit! Sinds onze oprichting in 1953 staan wij aan de basis van vele succesvolle carrières in het kappersvak. Dagopleidingen zijn erkend door het Ministerie Van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Alle opleidingen zijn CRKBO erkend. Lid van NRTO en mag als één van de eerste kappersopleidingen in Nederland het kwaliteitskeurmerk voeren. Lid van de Koninklijke ANKO. Vraag onze gratis brochure aan voor meer informatie en inspiratie. Vraag een brochure aan. Op vijf verschillende locaties in Nederland kun je onze kappersopleiding volgen: Amersfoort, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam 2.
De allerbeste opleidingen en trainingen. Overzichtelijk bij elkaar Opleiding.nl.
Inkoop, logistiek, kwaliteit en proces. Management en bedrijfskunde. Marketing, sales en ondernemerschap. Onderwijs en pedagogiek. Overheid en non-profit. Psychologie, coaching en begeleiding. Sport en bewegen. Techniek en bouw. Zorg, welzijn en hulpverlening. Op welk niveau wil je je ontwikkelen? Registreer nu voor het gratis Cum Laude programma. Profiteer nu van kortingen tot 500, op je volgende opleiding en 4 weken gratis Online Academy! Klik hier voor registratie en meer informatie. Registreer nu voor het gratis Cum Laude programma. Profiteer nu van kortingen tot 500, op je volgende opleiding en 4 weken gratis Online Academy! Klik hier voor registratie en meer informatie. Onze beste opleidingen. Beroepsregistratie Jeugd en Gezinsprofessional scholing SKJ-registratie. 12 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. 12 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. MBO Helpende Plus. 6 maanden MBO-programma. Bekijk deze opleiding. 12 maanden HBO-programma. Bekijk deze opleiding. HBO Bachelor Opleiding tot Leraar Basisonderwijs PABO Versneld.
Deeltijd HBO opleidingen Avans Deeltijd.
Laat het met deze opleiding bewaarheid worden. Ben je geïnteresseerd in en betrokken bij mensen en hoe ze functioneren en hoe je ze kunt ondersteunen? Zit dienstbaarheid en hulpvaardigheid in je genen en wil je meer verantwoordelijkheid en verdieping in je vakgebied. Met HBO-Rechten deeltijd aan de Juridische Hogeschool word je een resultaatgericht jurist.
Deeltijd studeren in het hbo.
Relevant werk en hoe kom je eraan? Welke titel mag ik voeren na mijn opleiding? U bent hier Home Opleiding Studeren in het hbo Varianten voltijd deeltijd en duaal Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijdstudenten kom je in alle leeftijden tegen. Wie in deeltijd studeert heeft in elk geval al een baan en soms ook een aantal jaar ervaring in de werksoort waar de studie toe opleidt. De leeftijd van deeltijdstudenten varieert van eind twintig tot midden veertig. Dit is typisch een leeftijdsgroep die dubbel of driedubbel belast is. Het volgen van lessen op een of twee middagen/avonden in de week moet vaak ingepast worden naast.

Contacteer ons