Zoeken naar tandartsassistente

   
tandartsassistente
 
Beroep tandartsassistent Salaris amp; Loopbaan YouChooz.nl YouChooz.nl.
Wist je dat. Als tandartsassistent assisteer je een tandarts of tandartsspecialist. Jij helpt bij het doen van onderzoek en bij de behandeling van patiënten. Lees meer onder het filmpje. Als tandartsassistent werk je onder leiding van een tandarts of tandartsspecialist.
Opleiding Tandartsassistent ROC Tilburg mbo-opleidingen.
De opleiding Tandartsassistent volgen bij ROC Tilburg? Bekijk de opleiding en meld je aan!
Tandartsassistent ROC Nova College.
Na het behalen van het diploma kun je aan de slag in een tandartsenpraktijk, bij een orthodontist of in een groepspraktijk. Je kunt ook doorstromen naar de post-mbo opleiding Tandartsassistent plus, een opleiding tot preventie-assistent of de hbo opleiding Mondzorgkunde Mondhygiënist. Wat leer je. In deze opleiding leer je tandheelkundige anatomie/fysiologie, therapie, tandtechniek, instrument en materiaalkunde, assisteren aan de stoel, praktijkscholing en de specifieke administratie bij een tandarts.
Tandartsassistent ROC van Amsterdam.
Vraag flyer aan. Tandartsassistent opleidingsflyer Tandartsassistent opleidingsflyer Ontvangen per post Ontvangen per e-mail Downloaden als PDF. Neem contact op. Deel deze pagina. Let op: deze opleiding heeft een beperkt aantal plaatsen. MBO College West. Laan van Spartaan 2, Amsterdam. Is dit beroep iets voor jou? Als tandartsassistent werk je nauw samen met de tandarts.
Opleiding tandartsassistent bol Koning Willem I College.
Zit je nu nog op het vmbo, mbo of havo? Dan moet je een doorstroomdossier invullen. Dit regel je met je mentor/decaan. Het doorstroomdossier kan aanleiding geven voor een gesprek. Studie in cijfers. Zorg en Welzijn. 5223 GW s-Hertogenbosch. Deze opleiding heeft maximaal 50 plaatsen.
Tandartsassistent Capabel.nl.
Een belangrijk deel van het leren in het MBO vindt plaats tijdens de beroepspraktijkvorming BPV, ook wel stage genoemd. De BPV moet je volgen in een erkend leerbedrijf. Zie de website www.stagemarkt.nl voor meer informatie over erkende leerbedrijven. Onze opleiding heeft twee varianten: je volgt de BOL-opleiding of de BBL-opleiding.
Tandartsassistent WorldSkills Netherlands.
Als tandartsassistente assisteer je de behandelaar bij tandheelkundige behandelingen en voer je, in opdracht van de behandelaar, zelfstandig handelingen uit. Je handelt binnen de grenzen van jouw bekwaamheid en bevoegdheid en overlegt bij twijfel met de behandelaar of je collegas.
Tandartsassistent bol, mbo ROC Midden Nederland.
Begin juli staat per opleiding aangegeven welke leermiddelen en onderwijsbenodigdheden je nodig hebt. Ook aan bepaalde keuzedelen kunnen kosten verbonden zijn. Wil je meer weten over lesgeld en schoolkosten; kijk dan op onze website. Volledige info in één PDF. Studie in Cijfers. Alle cijfers van deze studie. Tandartsassistent bbl, mbo. Apothekersassistent bol, mbo. Doktersassistent bol, mbo.

Contacteer ons